24 Ιούν 2024 03:14

Κοπή βασιλόπιτας Β' ΚΑΠΗ Δ. Πύλης

Το ΚΑΠΗ του Δημοτικού Διαμερίσματος Αγ. Βησσαρίωνα (Β' ΚΑΠΗ Δήμου Πύλης) πραγματοποίησε εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας, με το σύνολο των μελών του Β΄ Κ.Α.Π.Η. Δήμου Πύλης, του δημοτικού διαμερίσματος Αγίου Βησσαρίωνα, την 19η Ιανουαρίου 2008, στο οικογενειακό κέντρο ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΛΑΣ, στον όμορφο οικισμό της ΠΟΡΤΑ ΠΑΝΑΓΙΑΣ.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Πύλης και Πρόεδρος του Κ.Α.Π.Η. κ. Κων/νος Κουφογάζος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλης κ. Μπαλάς Βασίλειος, ο Αντιδήμαρχος κ. Λαμπρογεώργος Ηλίας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Πατέρας Κων/νος & Αντιπρόεδρος του Β΄Κ.Α.Π.Η., Κωστάκης Σωτήριος, Μπαλατσούκας Στυλιανός, Σουφλιάς Ιωάννης, ο Πρόεδρος του δημοτικού διαμερίσματος Αγίου Βησσαρίωνα κ. Τσέλιγκας Σωτήριος, ο Εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδας κ. Πανάγος Βασίλειος και λοιποί.

Το κλίμα της εκδήλωσης, η ζωντάνια των ηλικιωμένων, η διάθεση, το τραγούδι και ο χορός κυριάρχησαν μέχρι αργά την νύκτα.

Η Γραμματέας του Κ.Α.Π.Η. κ. Γούλα Ευαγγελία, παραστατικότατα παρουσίασε την εικόνα των εσόδων και των εξόδων της χρονιάς που πέρασε καθώς και τις δραστηριότητες που έλαβαν χώρα το 2007.

Ο Δήμαρχος και Πρόεδρος του Β΄ Κ.Α.Π.Η. συγκίνησε τους παρόντες με τον μεστό του λόγο, ανακοινώνοντας παράλληλα τις δράσεις για το έτος 2008.

Τυχερός της χρονιάς αναδείχθηκε ο κ. Πάνος Δημήτριος – μέλος του Κ.Α.Π.Η. κερδίζοντας το φλουρί που αντιστοιχούσε σε χρυσή λίρα.

Δείτε φωτογραφίες εδώ .