02 Μαρ 2024 09:55

Κοπή πίτας του Συλλόγου Γυναικών Πιαλείας

Οι Πιαλειώτες τίμησαν την Εκδήλωση του Συλλόγου με την παρουσία τους.Στους δύσκολους καιρούς που περνάμε σήμερα.Με την παρουσία αρκετού κόσμου πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας το προχθές Σάββατο στην Ταβέρνα του «ΜΗΤΣΙΑΚΗ» στην Πιαλεία από τον Σύλλογο Γυναικών Πιαλείας, μια εκδήλωση που διοργανώνει κάθε χρόνο ο δραστήριος Σύλλογος Γυναικών συνδυάζοντας την με φαγητό διασκέδαση με καλή και ποικίλη μουσική που παίζει ο γνωστός ντιτζέι κ. Βασίλειος Ζαφείρης φθάνοντας το κέφι στους παρευρισκόμενους σε υψηλά επίπεδα, με την εκλεκτή μουσική που έπαιζε.
Η Εκδήλωση άρχισε με την κοπή πίτας την οποία ευλόγησε ο Πρεσβύτερος Πατέρας Φώτιος Κωτούλας.
Ακολούθησε σύντομος σύντομο χαιρετισμό από την Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Φανή Υφαντή, η οποία καλωσόρισε τον κόσμο, τον Πρεσβύτερο Πατέρα Φώτιο Κωτούλα, καθώς και τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Πιαλείας κ. Νίκο Λεμονά, τους εκπροσώπους του Δήμου Πύλης τον Αντιδήμαρχο κ. Κων/νο Μπαλατσούκα, τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΠ κ. Χρήστο Μπακάλη, τον δημοτικό Σύμβουλο κ. Χρήστο Νάκο, τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Πιαλείας (Φίλοι του Μουσείου) κ. Δημήτριο Παπαγιανόπουλο , τον Αντιπρόεδρο κ. Κων/νο Κανδύλη, τον εκπρόσωπο της Ποδοσφαιρικής Ομάδας Πιαλείας κ. Κων/νο Ντάκο.
Επίσης ευχαρίστησε όλους για την συμπαράσταση τους στον Σύλλογο.
Κατόπιν άρχισε το γλέντι με πολύ κέφι και χορό με τα τραγούδια που έπαιζε ο ντιτζέι της βραδιάς Βασίλης Ζαφείρης με τους παρευρισκομένους κυρίως γυναίκες να έχουν κατακλύσει την πίστα διασκεδάζοντας μέχρι αργά.
Υπήρχε λαχειοφόρος με πολλά και πλούσια δώρα που κέρδισαν οι τυχεροί της βραδιάς.
Ενώ το δώρο του Συλλόγου το κέρδισε η κ. Κωνσταντίνα Λεμονά.

Αλέξανδρος Γ. Τζήμας.

DSC07566

00 12322211