20 Ιούν 2024 16:22

“Κοπή πίτας του Κ.Α.Π.Η. Πιαλείας του Δήμου Πύλης”

tn_koph pitas aΤην Κυριακή 20 Φεβρουαρίου στο Κ.Α.Π.Η. Πιαλείας της Δημοτικής Ενότητας Πιαλείων  πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Φωτογραφικό υλικό εδώ…

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Κουφογάζος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Ιωάννης Κουτσονάσιος, Ιωάννης Σουφλιάς, Νικόλαος Τόλιας, Αθανάσιος Πλαβός, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γεώργιος Τσίγκας, ο π. Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Πύλης κ.κ.  Δημήτριος Καλαντζής, Βαΐτσα Μπουροκώστα, Φώτης Θέος, Κων/νος Δούλαλας, ο Πρόεδρος του Τ.Σ. Πιαλείας Βασίλειος Βασιλόπουλος  και τα μέλη του Τ.Σ. κ. Μαρία Νίκου και Νικόλαος Λεμονάς. Την πίτα ευλόγησε ο πρεσβύτερος π. Φώτης Κωτούλας.

Ο Δήμαρχος Πύλης μετά τις καθιερωμένες ευχές ανέφερε ότι η δημοτική αρχή παρά την οικονομική κρίση και το Δ.Ν.Τ. θα στηρίξει έμπρακτα  όλα τα ΚΑΠΗ του νέου Καλλικράτειου Δήμου Πύλης.

Ο πρόεδρος του Τ.Σ. ανέφερε ότι η επιτυχία αυτής της εκδήλωσης οφείλεται στην πολύ καλή συνεργασία του Δήμου Πύλης, του ΚΑΠΗ Πιαλείας και του Τ.Σ.

Τυχερός της εκδήλωσης ο κ. Κων/νος Ξηντάρας ο οποίος κέρδισε τρία χαλιά προσφορά του καταστήματος Β STOCK HOUSE του κ. Στέφου Ευάγγελου που βρίσκεται  στην οδό Κολοκοτρώνη 26 στα Τρίκαλα.