24 Ιούλ 2024 08:40

“Κοπή πίτας στο Κ.Α.Π.Η. της Πηγής Δήμου Πύλης”

Στο ΚΑΠΗ Πηγής πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον ιερέα π. Δημήτριο Καλατζή.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους  ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Κουφογάζος,  ο Βουλευτής της Ν.Δ. Κώστας Σκρέκας, οι Αντιδήμαρχοι Πύλης Δημήτρης ΜαγκούτηςΔημήτρης Καλαντζής και Πέτρος Τεντολούρης, ο π. Αντιδήμαρχος Γιάννης Κουτσονάσιος, η πρόεδρος του Ο.Κ.Π.Α.Δ. Βαίτσα Μπουροκώστα, ο αντιπρόεδρος του Ο.Κ.Π.Α.Δ. Βασίλης Μπαλάς, ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Π. Φώτης Θέος, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Κώστας Μαράβας, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Πηγής Ιορδάνης Νικολάου,  κ.α.

Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος  κ. Κουφογάζος μετά τις  ευχές για το νέο έτος ανέφερε ότι η δημοτική αρχή κάνει προσπάθειες να διατηρήσει ανοιχτά τα Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Πύλης παρά τις μεγάλες μειώσεις  στους πόρους από την κεντρική εξουσία. Κάλεσε τους δημότες να προσφέρουν εθελοντικά στις δομές όπως είναι τα Κ.Α.Π.Η. για να μπορούν να περνούν ευχάριστα οι γέροντες που τόσα πολλά έχουν προσφέρει στις τοπικές κοινωνίες.

Η εκδήλωση περιελάμβανε ζωντανή μουσική από εθελοντές της Πηγής προκειμένου να διασκεδάσουν τα μέλη του Κ.Α.Π.Η. και οι προσκεκλημένοι.