18 Ιούν 2024 12:37

“Κοπή πίτας στο Κ.Α.Π.Η. Φιλύρας του Δήμου Πύλης”

tn_koph pitas filyrasΤο Σάββατο 26 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΚΑΠΗ Φιλύρας του Δήμου Πύλης  στην αίθουσα του ΚΑΠΗ στη Φιλύρα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την  παρουσία τους  ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Κουφογάζος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ.  Β. Πάλλας, Ι. Κουτσονάσιος, Ι. Σουφλιάς, Η. Λαμπρογεώργος, ο Περιφερειακός  Σύμβουλος κ. Γ.Τσίγκας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ.  Β. Μπαλάς, Β. Μπουροκώστα, Δ. Καλαντζής, Φ. Θέος, Κ. Δούλαλας, ο Πρόεδρος του Τ.Σ. Φιλύρας κ. Γ. Τζιωρτζιώτης και το μέλος του Τ.Σ. κ. Σ. Πλαστήρα.

Την πίτα ευλόγησε ο πρεσβύτερος π. Απ. Σουλιώτης.

Ο Δήμαρχος κ. Κουφογάζος  μετά τις ευχές για χρόνια πολλά και καλή χρονιά έκανε αναφορά στο σχέδιο “Καλλικράτης”, στη δύσκολη οικονομική κατάσταση που περνούν οι πολίτες αλλά και η τοπική αυτοδιοίκηση λόγω του Δ.Ν.Τ. Παρόλα αυτά όπως δήλωσε “η νέα Δημοτική Αρχή Πύλης έχει σκοπό να στηρίξει τα ΚΑΠΗ στα οποία  θα υπάρξει  ίδια πολιτική για όλα τα ΚΑΠΗ του νέου Δήμου Πύλης”.

Ο Πρόεδρος του Τ.Σ. κ. Τζιωρτζιώτης  δήλωσε ότι «τόσο από το Δήμαρχο όσο και από τους συνεργάτες του βρίσκει ανταπόκριση για την επίλυση των δίκαιων αιτημάτων που βάζει για την Φιλύρα». Ζήτησε στήριξη στην τρίτη ηλικία και έδωσε σε όλους τις καθιερωμένες ευχές.

Ακολούθησε συζήτηση με τους κατοίκους της Φιλύρας στους οποίους δόθηκαν απαντήσεις από το Δήμαρχο. Επίσης έγινε ανταλλαγή απόψεων για διάφορα θέματα της Φιλύρας.