24 Φεβ 2024 15:47

“Κοπή πίτας στο Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο της Πύλης”

tn_koph pitas sxoleiwn (2013)Την περασμένη Τετάρτη ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Πύλης έκοψε τις Βασιλόπιτες τόσο για τους μαθητές του Δημοτικού όσο και για τους μικρούς μαθητές του Νηπιαγωγείου. Πρώτα κόπηκε η Βασιλόπιτα στο Νηπιαγωγείο όπου οι μικροί μαθητές μετά το δεκατιανό τους φαγητό απόλαυσαν ένα κομματάκι Βασιλόπιτα με την αγωνία ότι το φλουρί θα ειναι στου καθενός το κομμάτι.
Η Προισταμένη κ. Ελένη Κολέτσιου ευχήθηκε στα παιδιά Καλή Χρονια και στο Δ.Σ εξέφρασε τις ευχαριστίες της για την προσφορά του Συλλόγου στο Νηπιαγωγείο. Με τη σειρά της και η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μαρία Τζάνη ευχήθηκε Καλή Χρονιά στα παιδιά και καλή συνέχεια στο έργο των νηπιαγωγών.
Τυχεροί μαθητές ήταν οι: Χριστίνα Αντωνίου και ο Βασίλης Τσιώνος.Το Δ.Σ. ευχαριστεί τις Νηπιαγωγούς κ. Ελένη Κολέτσιου και την κ. Μαρία Παπαρσένη.
Στη συνέχεια σειρά είχε το Δημοτικό Σχολείο όπου έκει οι δασκαλοι έβαλαν ανα τάξη τους μαθητές και τον πρώτο λόγο είχε ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Χρήστος Τεντολούρης όπου αξίζει να σημειώσουμε ότι η συνεργασία του Συλλόγου μαζί του ειναι αξιοζήλευτη. Αγαπά τόσο τη δουλειά του όσο και τα παιδιά του σχολείου του και ενδιαφέρεται προσωπικά εαν χρειαστεί για το πρόβλημα του κάθε παιδιού. Ευχόμαστε να είναι πολλά χρόνια Διευθυντής στο Σχολείο μας. Ευχές απηύθυνε και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Δημήτριος Μαγκούτης αλλά και η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μαρία Τζάνη όπου μετά τις καθιερωμένες ευχές είπε στα παιδιά:
“Φέτος το Συμβούλιο αποφάσισε αντί δώρων να προσφέρει σε έναν τυχερό μαθητή ανά τάξη μια δωροεπιταγή προσφορά του συλλόγου όπου μπορεί να εξαργυρωθεί στο αναγραφόμενο βιβλιοπωλείο της Πύλης. Έτσι ο καθένας σας θα πάρει ότι του λείπει σε γραφική ύλη. Με τις ευλογίες του Πατέρα Φώτιου Κωτούλα ευλογήθηκε και μοιράστηκε η πίτα.
Οι τυχεροί μαθητές βρέθηκαν και παρέλαβαν τις δωροεπιταγές τους. Τυχερή όμως ήταν και η δασκάλα κ. Ρούλα Βασιλείου όπου όχι μόνο κέρδισε το φλούρι αλλά ήταν και δεύτερο φλούρι στο κομμάτι της. Συγχαρητήρια στους τυχερούς και Καλή Χρονιά.