24 Ιούλ 2024 08:11

Κοπή πίτας στο Δημαρχείο Πύλης μεταξύ του Δημάρχου και των Προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Πύλης

Έγινε θεσμός πλέον η κοπή πίτας στο Δημαρχείο Πύλης – κάθε χρόνο –μεταξύ του Δημάρχου και των Προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Πύλης.
Για δεύτερη φορά οι σαράντα τρείς (43) Πρόεδροι έκοψαν την βασιλόπιτα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Παρόντες ο Δήμαρχος Πύλης, οι Αντιδήμαρχοι, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Πύλης, ο Πρόεδρος τουΟΚΠΑΔ, της ΚΟΙΔΕΚΑΠ και Δημοτικοί Σύμβουλοι.
Οι Πρόεδροι «κατέλαβαν» τις θέσεις των Δημοτικών Συμβούλων στην αίθουσα και αντίστροφα.

Ο Δήμαρχος, Κωνσταντίνος Μαράβας, μιλώντας, αφού ευχήθηκε υγεία και καλή χρονιά, στάθηκε σε συγκεκριμένα σημεία:

« …Στην καλή συνεργασία και στην εμπιστοσύνη που υπάρχει μεταξύ των Προέδρων των Κοινοτήτων τόσο με την ηγεσία του Δήμου όσο και με τους υπηρεσιακούς παράγοντες.
…Στην προσπάθεια που πρέπει να γίνεται από όλες τις πλευρές για την καθημερινότητα του δημότή μας, παρά το γεγονός της οικονομικής δυσκολίας που παρουσιάζει ο Δήμος μας και η Χώρα γενικότερα.
….Ζήτησε από όλους να βοηθήσουν στην λειτουργία του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ που ήδη ξεκίνησε στον Δήμο Πύλης.
…. Θύμισε το γεγονός ότι, ως Δημοτική Αρχή, τήρησε τις δεσμεύσεις της. Παρέδωσε την σφραγίδα της Τ.Κ. στον κάθε Πρόεδρο. Κάθε μήνα αποδίδεται η νόμιμη χορηγία για την αντιμετώπιση των εξόδων τους. Για πρώτη φορά δόθηκε η πάγια προκαταβολή των 500 Ευρώμε σκοπό την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών….».
Τον λόγο στην συνέχεια πήραν οι Αντιδήμαρχοι και αμέσως μετά οι Πρόεδροι έκαναν τις δικές τους επισημάνσεις, δόθηκαν εξηγήσεις από τον Δήμαρχο και τους αρμόδιους Αντιδημάρχους.
Το κλίμα ήταν ευχάριστο. Τυχεροί της βραδιάς ήταν η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πύλης, κ. Μαρίνα Πανάγου και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βαθυρρεύματοςκ. Λεωνίδας Κατσαρός και συμβολικά αντιστοιχούσε σε ένα στυλό ΠΑΡΚΕΡ.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΗΣ

[cycloneslider id=”kopi-pitas-proedron”]