04 Μαρ 2024 14:39

Κοπή Πίτας από τον Πολιτιστικό Σύλλογος Πύλης

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πύλης πραγματοποίησε την κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας για το 2016 στο φιλόξενο χώρο εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου «Μπαμπανάρα» στην Πύλη Τρικάλων, την Κυριακή 17 Ιανουαρίου. Την πίτα ευλόγησε ο αιδεσιμότατος πατήρ Λάζαρος Σταυραντώνης, ενώ επίσης παραβρέθηκαν εκ μέρους του Δήμου η κ. Ρούλα Οικονόμου, η Πρόεδρος του τοπικού Διαμερίσματος κ. Μαρίνα Πανάγου, ο Διευθυντής του Γυμνασίου κ. Βασίλειος Πανάγος, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου κ. Γιάννα Καρανταΐρη, ο κ. Χάρης Καραμπέρης από το ΔΣ του ΟΠΟΠ, πλήθος μελών και φίλων του συλλόγου.
Ο Πρόεδρος του Π.Σ. Πύλης κ. Δημήτριος Πανάγος μετά τον σύντομο χαιρετισμό του ζήτησε από τους εκπροσώπους του Δήμου και των τοπικών φορέων να συνδράμουν έμπρακτα στην ανάδειξη της πολιτιστικής ζωής του τόπου και την τουριστική προβολή της περιοχής. Τυχερή της εκδήλωσης αναδείχτηκε η κ. Ελένη Σκριμπώνη, που, αφού βρήκε το φλουρί, κέρδισε ένα όμορφο δώρο από το κατάστημα Λευκών Ειδών του κ. Βασιλείου και το ποσό των εκατό ευρώ από το σεβασμιότατο πατέρα Λάζαρο.
Το ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Πύλης ευχαριστεί θερμά όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του και εύχεται σε όλους μια ευτυχισμένη και δημιουργική χρονιά με υγεία!

 

Με εκτίμηση,
Η Γραμματέας του Συλλόγου

Βασιλική Γ. Γούλα

[cycloneslider id=”kopi-pitas-apo-ton-politistiko-sillogos-pilis”]