20 Απρ 2024 01:46

“Κάθε ρεκόρ τηλεθέασης ξεπέρασε η εκπομπή “Κυριακή στο χωριό” που ήταν αφιερωμένη στο Περτούλι”

Κυριακή στο χωριό”

Κάθε ρεκόρ τηλεθέασης ξεπέρασε η τελευταία εκπομπή «Κυριακή στο χωριό» που προβλήθηκε στις 22 Ιανουαρίου, στις 14.00 και ήταν αφιερωμένη στο Περτούλι Τρικάλων.

H τηλεθέασή της βάση των πανελλαδικών μετρήσεων έφτασε μέσο όρο στο 13,9% αποδεικνύοντας ότι η αγάπη των τηλεθεατών αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο καθώς κάθε καινούργιο επεισόδιο προσελκύει ανοδικά  το ενδιαφέρον του κόσμου. 

Οι αντίξοες καιρικές συνθήκες και η δυνατή χιονόπτωση που επικρατούσαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων έδωσαν στο τηλεοπτικό κοινό την αυθεντική εικόνα του πανέμορφου χιονισμένου ορεινού προορισμού καθώς επίσης και την ελκυστική καταγραφή της εκπομπής στην κατάλευκη πλατεία του Περτουλίου με τους κατοίκους του χωριού επί ποδός να παρουσιάζουν τα ήθη, τα έθιμα και τον πολιτισμό τους.

Η εκπομπή παρά το ότι προβλήθηκε μία ώρα νωρίτερα από τη σταθερή της παρουσίαση δε φάνηκε ούτε μία στιγμή να χάνει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού αγγίζοντας σε πεντάλεπτα στη Θεσσαλονίκη εως και 31,7%, στο υπ. Ελλάδας 20,8% ενώ πανελλαδικά άγγιξε 18,3% (476.199 τηλεθεατές).


ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Αρχισυντάκτης: Γρηγόρης Γκίνος

Παρουσίαση: Μάρνη Χατζηεμμανουήλ

Σκηνοθεσία: Σήφης Νανάκης & Δημήτρης Καραθανάσης

Δ/νση Παραγωγής: Δημήτρης Βέττας

Ένθετο μαγειρικής: Δήμητρα Στεφανίδου

Μοντάζ: Γιάννης Ουρουτζόγλου, Γιώτα Καντούρη, Στέλιος Καφετζάκης