Καλωσόρισμα

mayor_s

 

Φίλες και Φίλοι,

Καλωσήλθατε στον δικτυακό τόπο του Δήμου Πύλης!

Με την παρουσία του στο Internet ο Δήμος Πύλης φιλοδοξεί να προσφέρει στους πολίτες του μια ανοιχτή επικοινωνία μαζί τους, προσπερνώντας παραδοσιακές λογικές, σ' έναν κόσμο που συνεχώς εξελίσσεται και αναζητεί νέους τρόπους για να δώσει απαντήσεις στις σύγχρονες απαιτήσεις της κοινωνίας μας.
Η Πύλη είναι τόπος σπουδαίων βυζαντινών και μεταβυζαντινών μνημείων. Διαθέτει μοναδικά αξιοθέατα και ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της είναι η έντονη κάλυψή της από δάση ιδιαίτερου φυσικού κάλλους.
Μέσα από τις σελίδες του δικτυακού τόπου http://www.dimospylis.gr προσπαθούμε να δώσουμε το στίγμα του Δήμου μας. Μπορεί κανείς να σχηματίσει μια ολοκληρωμένη εικόνα για το έργο που επιτελείται από τις Δημόσιες Υπηρεσίες, για τις δραστηριότητες που αναπτύσσονται, τις προοπτικές του Δήμου μας, να βρει πληροφορίες σχετικά με την ιστορία, την πολιτιστική μας κληρονομιά, το φυσικό περιβάλλον, αλλά και να επικοινωνήσει μαζί μας. Αυτό το τελευταίο πιστεύουμε πως έχει ιδιαίτερη σημασία για όλους μας.</td>
Ελπίζουμε να μείνετε ικανοποιημένοι από την προσπάθειά μας αυτή. Κάθε νέα ιδέα για τον Δήμο μας, την αναβάθμιση και ανάδειξή του, είναι ευπρόσδεκτη.

Είμαστε δίπλα σας, στη διάθεσή σας, για τις παρατηρήσεις σας, για τις προτάσεις σας,, για περισσότερες πληροφορίες,για σας αλλά και για μας.

Στόχος μας άλλωστε είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πολίτη.
Σας ευχόμαστε καλή περιήγηση!

Ο Δήμαρχος