29 Μάι 2024 17:10

“Ιστοσελίδα του Δήμου Πύλης για κινητά (Visit Pyli Mobile Site)”

O Δήμος Πύλης σας παρουσιάζει την νέα ιστοσελίδα για κινητά το Visit Pyli Mobile Site.

Με μια μόνο κίνηση σκανάρωντας από το κινητό σας τον κωδικό ή πληκτρολογώντας το visitpili.blogspot.gr  εισέρχεστε στην ιστοσελίδα του Δήμου Πύλης Visit Pyli Mobile όπου υπάρχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από διάφορες περιοχές του Δήμου, όπως και ενημέρωση για πως θα έρθετε και που μπορείτε να διαμείνετε στο Δήμο Πύλης. Ο Δήμος Πύλης είναι τόπος σπουδαίων βυζαντινών και μεταβυζαντινών μνημείων. Διαθέτει μοναδικά αξιοθέατα και ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του είναι η έντονη κάλυψή του από δάση ιδιαίτερου φυσικού κάλλους.

Πλέον μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω του κινητού σας και μέσω των Live Webcam να παρακολουθείτε τι συμβαίνει σε διάφορες περιοχές του δήμου ανά πάσα στιγμή. Η εφαρμογή είναι Δωρεάν και συμβατή με όλους τους τύπους κινητών.

Βήμα 1ο: Κατεβάστε μία εφαρμογή QR Codes από το Android Market,  το App Store ή το Ovi Store, ανάλογα με το λογισμικό του κινητού σας, όπως; το Barcode Scanner ή το QR Droid και εγκαταστήστε  τη στο κινητό σας (είναι Δωρεάν!).

Βήμα 2ο: Ανοίξτε την εφαρμογή QR Code, προσαρμόστε την camera ώστε να φαίνεται  ολόκληρο το QR Code και το κινητό σας θα σας οδηγήσει στη σχετική ιστοσελίδα.

Βήμα 3ο: Αποθηκεύστε τη συντόμευση στην αρχική οθόνη του κινητού σας.

 

Καλή Περιήγηση

 

O Αντιδήμαρχος Πολιτισμού

Μαγκούτης Δημήτριος