Υπογράφτηκε η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΥΔΡΟΜΕΤΡΗΤΩΝ ΣΤΙΣ Τ.Κ. ΕΛΑΤΗΣ – ΝΕΡΙΔΟΧΩΡΙΟΥ & ΒΡΟΝΤΕΡΟΥ»

Υπογράφτηκε μεταξύ του Δημάρχου Πύλης κ. Κωνσταντίνου Μαράβα και του εκπροσώπου της Τεχνικής Εταιρίας με τίτλο «ΕΡΓΑΝΗ ΑΤΕ» κ. Ζάχο Χρήστο, η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΥΔΡΟΜΕΤΡΗΤΩΝ ΣΤΙΣ Τ.Κ. ΕΛΑΤΗΣ – ΝΕΡΙΔΟΧΩΡΙΟΥ & ΒΡΟΝΤΕΡΟΥ».

Το έργο χρηματοδοτείται από την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης  (Δ.Ε.Υ.Α.) Πύλης, με Προϋπολογισμό δαπάνης 74.000,00 Ευρώ.

Μέσω της συγκεκριμένης εργολαβίας θα γίνει βελτίωση του εσωτερικού υδραγωγείου των οικισμών Ελάτης – Νεραϊδοχωρίου και Βροντερού. Θα γίνει προμήθεια, μεταφορά και εγκατάσταση φρεατίων, υδρομετρητών.

Όλα τα υλικά θα τηρούν σύγχρονες  προδιαγραφές.

Το έργο θα ξεκινήσει άμεσα και θα ολοκληρωθεί σε έξι μήνες.

Ο Δήμαρχος Πύλης και Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Π. Κωνσταντίνος Μαράβας δήλωσε ικανοποιημένος από την εξέλιξη λέγοντας «….Ένα ακόμα έργο παίρνει τον δρόμο της υλοποίησης μετά από ενέργειες της Δημοτικής Αρχής, της ΔΕΥΑ Πύλης και της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου.

Θα ελαχιστοποιήσουμε τα χρόνια προβλήματα που παρατηρούνται, ιδίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, λόγω της υπερκατανάλωσης.

Θα παρέχουμε καθαρό νερό στους κατοίκους των Τοπικών Κοινοτήτων, στους επιχειρηματίες της περιοχής, στους επισκέπτες του καλοκαιριού.

Στόχος μας ήταν, είναι και θα είναι η ποιότητα ζωής των δημοτών μας. Έτσι πορευόμαστε και έτσι θα συνεχίσουμε….».

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΛΗΣ