19 Μάι 2024 11:47

“Υποχρεωτική Απογραφή Αιγοπροβάτων στο Κτηνιατρείο”

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΩΝ ΣΤΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ
 
Παρακαλούνται ΟΛΟΙ οι κτηνοτρόφοι που είχαν παλιά ή συνεχίζουν να έχουν ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΑ,  να μεταβούν στο ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ που ανήκουν (π.χ. Τρίκαλα, Μεγάλα Καλύβια, Βαλτινό, Πύλη) για να πραγματοποιήσουν την ΑΠΟΓΡΑΦΗ των ζώων τους για το έτος 2013.

Η ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ Ή ΕΧΟΥΝ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΑ, δηλαδή :

1.Για όσους  ΕΧΟΥΝ αιγοπρόβατα.

2.Για όσους ΕΙΧΑΝ αιγοπρόβατα παλιά και τώρα δεν τα έχουν, γιατί είτε τα πούλησαν είτε τα έδωσαν κ.λ.π., ΑΛΛΑ δεν πήγαν ποτέ στο Κτηνιατρείο να κλείσουν το Μητρώο με τον αριθμό εκτροφής. Σε αυτή την περίπτωση θα κάνετε ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΠΟΓΡΑΦΗ.

3.Όσοι κτηνοτρόφοι έχουν ΑΠΟΒΙΩΣΕΙ , την απογραφεί θα πρέπει να την κάνουν οι ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ τους.

4.Τα ονόματα των υπόχρεων για Απογραφή βρίσκονται σε κάθε κοινότητα. Στα πλαίσια των καλών κοινωνικών σχέσεων, παρακαλούμε να ενημερώσετε όσους δεν μπορούν να δουν την ανακοίνωση και την κατάσταση με τα ονόματα, προκειμένου να μην χάσουν τις ημερομηνίες.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ :

1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ – 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013

 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ:

  • Μητρώο Εκτροφής Συμπληρωμένο
  • Αστυνομική Ταυτότητα

Για περισσότερες διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με το Κτηνιατρείο που ανήκετε ή τον Δήμο Πύλης – Γεωπονική Υπηρεσία.

Διευκρίνιση από το Δήμο Πύλης: Αυτή η Απογραφή θα σας καλύψει και για τις δηλώσεις βοσκοτόπων για το 2014, που θα γίνουν από 1 Φεβρουαρίου 2014 ως 28 Φεβρουαρίου 2014 στην Γεωπονική Υπηρεσία του Δήμου.