28 Φεβ 2024 07:24

Ημερίδα – ο ρόλος του Αθλητισμού και της Διατροφής στην Παιδική Ηλικία

Μια ενδιαφέρουσα Εκδήλωση-Ημερίδα  πραγματοποιήθηκε την Κυριακή  15 Δεκεμβρίου στις 11 π. μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης, την οποία οργάνωσαν οι Σύλλογοι  Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων  και Νηπιαγωγείων Πιαλείας και Φήκης.

Το  θέμα της  Ημερίδας ήταν  «Ο  ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΎ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ»

Την εκδήλωση παρουσίασε ο Πρόεδρος των Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Πιαλείας κ. Αντώνιος  Γιαννής.

Χαιρετισμούς έκαναν ο Δήμαρχος Πύλης  κ. Κων/νος Μαράβας , ο Δ/ντής της Α’ Βαθ/μιας Εκπαίδευσης Ν. Τρικάλων κ. Γεώργιος Κωνσταντάκος, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Πύλης κ. Σωτήριος Αγγέλης, ο Προϊστάμενος  του Τμήματος Αξιολόγησης , Διάγνωσης και Υποστήριξης της Α’ θμιας Εκπαίδευσης Ν. Τρικάλων κ. Απόστολος Σπαθής.

Στην συνέχεια   ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Κ. Αθανάσιος Μανούρας ανέπτυξε το θέμα .. «Η Σημασία  της Διατροφής στην Παιδική Ηλικία».

Ακολούθησε  ο Καθηγητής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Αθανάσιος Τζιαμούρτας  ανέλυσε το θέμα …    «Η  Σημασία του Αθλητισμού στην Παιδική Ηλικία.»

Παρευρίσκοντο εκτός των ανωτέρω ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Πύλης κ. Χρήστος Νάκος, ο Αντιδήμαρχος κ. Κων/νος Δούλαλας, ο Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Πύλης κ. Θεόδωρος Χήρας, ο Επικεφαλής της Ελάσσονος Αντ/σης κ. Βαλάντης Τσιούτσιας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Ευθύμιος Ζάχος, κ. Παναγιώτης Τσόλας,  ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Φήκης κ. Γεώργιος Βρατσίστας, και η Πρόεδρος του Συλλόγου  Γονέων και Κηδεμόνων  και Νηπιαγωγείου Φήκης κ. Έφη Κωσταρέλλου.