19 Μάι 2024 23:48

“Ημερίδα: Δημοτικές Διαδικτυακές Πύλες.”

Την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο της Πύλης πραγματοποιήθηκε ημερίδα με θέμα την παρουσίαση του έργου «Δημοτικές Διαδικτυακές Πύλες».

Φωτογραφικό υλικό ημερίδας…

Ο Αντιδήμαρχος Πύλης κ. Στυλιανός Μπαλατσούκας αφού ευχαρίστησε τον κόσμο που παραβρέθηκε και τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση, τόνισε ότι το συγκεκριμένο έργο είναι ένα από τα σημαντικότερα έργα που σχετίζονται με την περιφερειακή ανάπτυξη. Στη συνέχεια επισήμανε ότι το έργο αναβαθμίζει σημαντικά την εξυπηρέτηση και την πληροφόρηση των πολιτών καθώς επίσης και τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς το δημότη μέσα από αυτή τη διαδικτυακή πύλη.

Ο κ. Λεωνίδας Τσιούμας, υπεύθυνος για την ολοκλήρωση του έργου στο Δήμο Πύλης, ανέφερε ότι οι Δημοτικές Διαδικτυακές Πύλες είναι ένα έργο προϋπολογισμού περίπου 30.000.000€ και υλοποιείται σε 469 δήμους με πληθυσμό μικρότερο των 20.000 κατοίκων. Αφορά την ανάπτυξη κα την λειτουργία Δημοτικής Διαδικτυακής Πύλης για κάθε Δήμο με σκοπό την υιοθέτηση νέων τεχνολογιών και ειδικότερα του διαδικτύου για την εξυπηρέτηση των Δημοτών και των Επιχειρήσεων. Ο δημότης μέσω Internet μπορεί να εξυπηρετηθεί σχετικά με τις υπηρεσίες του Δήμου. Η διεύθυνση της ιστοσελίδας είναι: www.pili.gov.gr

Την εκδήλωση τίμησαν η κ. Ζαχαριάδου Ελένη Προϊσταμένη του Γ΄ Γραφείου Α/θμιας Εκπαίδευσης στην Πύλη, η κ. Γκούτα Ελένη Δ/ντρια του Α΄ Γυμνασίου Πύλης και η κ. Παπαϊωάννου Κων/νιά Δ/ντρια του Β΄ Γυμνασίου Πύλης.