Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «ΑΧ ΕΛΕΝΗ-ΤΡΟΙΑ ΛΑΛΕΙ-ΤΡΟΙΑ ΛΑΛΩ” από την Ιλιάδα του ΟΜΗΡΟΥ

Η  ΘΕΑΤΡΙΚΗ  ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ  «ΑΧ  ΕΛΕΝΗ-ΤΡΟΙΑ ΛΑΛΕΙ-ΤΡΟΙΑ ΛΑΛΩ” από την Ιλιάδα  του ΟΜΗΡΟΥ

Από την θεατρική Ομάδα Γ’ τάξης  του Γυμνασίου  Πύλης- στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης

 

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η θεατρική παράσταση με το έργο «ΑΧ  ΕΛΕNH-TΡΟΙΑ ΛΑΛΕΙ- ΤΡΟΙΑ  ΛΑΛΩ”  που ανέβασε η θεατρική Ομάδα του Γυμνασίου Πύλης, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Πύλης, την Κυριακή 10 Ιουνίου στις 19.00.

Σκηνοθέτης της παράστασης ήταν η Καθηγήτρια κ. Μελανία  Παναγιωτίδου με συνεργάτες την Αλίκη Μυλωνά και την μουσική επιμέλεια από την κ. Αλίκη Μυλωνά και κ. Ευθυμία Σαμαρά.

Πριν  από την παράσταση  χαιρετισμό έκανε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Γεώργιος Τζιορτζιώτης, καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους μεταφέροντας και τους χαιρετισμούς του Δημάρχου Κων/νου Μαράβα, δίνοντας συγχαρητήρια στους συντελεστές αυτής την καλλιτεχνικής δημιουργίας μέσα από το παραπάνω θεατρικό έργο που ετοίμασαν τα παιδιά και οι Καθηγητές τους.

Παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Γεώργιος Τζιορτζιώτης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και Παιδείας  κ. Σωτήριος Αγγέλης, η Πρόεδρος της Τ.Κ. Πύλης κ. Μαρίνα Πανάγου, οι Διευθυντές του Γυμνασίου Πύλης  κ. Ηλίας Οικονόμου, του Δημοτικού Σχολείου Πύλης κ. Χρήστος Τεντολούρης, και Ο Πρόεδρος του Ε.Σ. Πύλης κ. Κων/νος Βοιτσίδης.

Να σημειώσουμε ότι συμμετείχαν 36 μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου Πύλης.