17 Απρ 2024 00:32

Η Συνέντευξη Τύπου μεταξύ παραγόντων  του ΣΕΓΑΣ και Στελεχών του Δήμου Πύλης παρουσία της Προέδρου του ΣΕΓΑΣ Σοφίας Σακοράφα

Η Συνέντευξη Τύπου μεταξύ παραγόντων  του ΣΕΓΑΣ και Στελεχών του Δήμου Πύλης παρουσία της Προέδρου του ΣΕΓΑΣ

                                   Σοφίας Σακοράφα στο Δημαρχείο Πύλης –για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου που θα διεξαχθεί στην Πηγή την Κυριακή 31/10

 

Κοινή συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29/10 στις 13.00 στο Δημαρχείο Πύλης μεταξύ παραγόντων του ΣΕΓΑΣ, και στελεχών  του Δήμου Πύλης παρουσία της Προέδρου του ΣΕΓΑΣ κ. Σοφίας Σακοράφα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου που θα γίνει την Κυριακή 31/10 στις «ΣΚΑΜΝΙΕΣ» στην Πηγή.

Χαιρετισμό έκανε ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Αγώνων κ. Δημήτριος Χαχάμης που καλωσόρισε όλους και ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και όλους τους συνεργάτες του για την πολύ καλή δουλειά που κάνανε , για την καλλίτερη επιτυχία των αγώνων.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε η κ. Σακοράφα αφού ευχαρίστησε τους ανθρώπους της Τ.Α. Πύλης που ανέλαβαν για μια ακόμα φορά να φιλοξενήσουν, στον Δήμο Πύλης το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου, σαν νέα διοίκηση του ΣΕΓΑΣ ,είμαστε υποχρεωμένοι να στηρίξουμε τέτοιες προσπάθειες , να προβάλλουμε νέες ιδέες για την ανάπτυξη του Αθλητισμού στην Ελλάδα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Κων/νο Μαράβα και την Δ.Α.  Πύλης  για την συμμετοχή τους στην διοργάνωση τέτοιου επιπέδου αγώνων.

Ακολούθησε ο χαιρετισμός του Αντιδημάρχου Αθλητισμού κ. Σωτήρη Αγγέλη αφού καλωσόρισε την Πρόεδρο τόνισε ότι το εγχείρημα πέτυχε, με τις κινήσεις των ανθρώπων του ΣΕΓΑΣ και την φροντίδα των ανθρώπων του Δήμου Πύλης ότι και φετινοί  αγώνες θα έχουν επιτυχία αφού όλα είναι έτοιμα στον χώρο διεξαγωγής των.

Χαιρετισμό έκανε και το μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ κ . Λάμπρος Παπακώστας.

Παρόντες ήταν οι Αντιδήμαρχοι Καθαριότητας  κ. Κων/νος Δούλαλας,  Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κων/νος Ζούρτος, ο Πρόεδρος  του Δ.Σ. Πύλης κ. Χρήστος Νάκος, ο δημοτικός Σύμβουλος κ. Χρήστος Ζιάκας και στελέχη του ΣΕΓΑΣ.

 

 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΛΗΣ