Η Συνέντευξη Τύπου των Παραγόντων του ΣΕΓΑΣ

Η Συνέντευξη Τύπου  των Παραγόντων του ΣΕΓΑΣ

              Στελεχών της Τ.Α.  στο HOTEL  «ΠΑΝΤΕΛΙΔΑΚΗ» στα Τρίκαλα

          Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου την Κυριακή  στο Αθλητικό Κέντρο «ΣΚΑΜΝΙΕΣ»  στην Πηγή

 

 

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23/2/18  το μεσημέρι στο Hotel «Παντελιδάκη» στα Τρίκαλα η συνέντευξη  τύπου,  μεταξύ των  παραγόντων του ΣΕΓΑΣ  τόσο από την Κεντρική Διοίκηση όσο και Τοπικών της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, καθώς και Στελεχών της Τ.Α. Α’ και Β’ βαθμού εν όψει του Πανελληνίου  Πρωταθλήματος Ανωμάλου Δρόμου που θα γίνει για τέταρτη Χρονιά την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στο Αθλητικό Κέντρο «ΣΚΑΜΝΙΕΣ» στην Τ.Κ. Πηγής του Δήμου Πύλης.

Πρώτος ξεκίνησε την ομιλία του ο κ. Δημήτριος Χαχάμης μέλους του Κεντρικού Συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ, ο οποίος εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής της διοργάνωσης του Ανωμάλου Δρόμου ευχαρίστησε κατά αρχήν του Δ/νση  του ξενοδοχείου που με την ευγενική πρόθεση μας παραχώρησε τον χώρο, για την σημερινή συνέντευξη.

Επίσης ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους  που ήρθατε να καλύψετε αυτό το μεγάλο  γεγονός, που είναι  πάρα πολύ σημαντικό για την πόλη των Τρικάλων και για τον Δήμο Πύλης, να διοργανώνετε για 2η συνεχόμενη φορά και για 16η μέχρι σήμερα ένα μεγάλο Πανελλήνιο  Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου.

Όπως ξέρετε είναι ένα Πρωτάθλημα που φέρει τα μεγαλύτερα ονόματα του Ελληνικού Αθλητισμού, Στίβου στις  μεσαίες και μεγάλες  αποστάσεις σε μια πόλη με ιστορία όπως είναι  Τρίκαλα.

Ακολούθως ευχαρίστησε την Περιφέρεια Θεσσαλίας και ειδικά τον Περιφερειάρχη Κων/νο Αγοραστό, τον Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη και τον εκπρόσωπο εδώ σήμερα τον Π.Σ. κ. Ντίνο Μπάρδα, τον Δήμο Πύλης και τον Δήμαρχο κ. Κώστα   Μαράβα που σήμερα εκπροσωπείται από τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού- Πολιτισμού κ. Γεώργιο Τζιορτζιώτη, που συνέβαλαν κατά πολύ για την διοργάνωση των Αγώνων.

Επίσης ευχαρίστησε και τους υπόλοιπους παράγοντες  που βρίσκονταν στο πάνελ της συνέντευξης.

Ακολούθησε η ομιλία του Π.Σ. κ. Μπάρδα Ντίνου τονίζοντας ότι αυτό το Άθλημα που γίνετε στα  Τρίκαλα μα ς τιμά όλους  μας, αλλά πιο πολύ τιμά εσάς που με την αγαστή συνεργασία σας  κατορθώσατε να πείσετε τους εξαιρετικούς φίλους από το ΣΕΓΑΣ ότι μπορείτε να τα καταφέρετε  και να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις αυτού του Αθλήματος.

Επίσης μετέφερε τους χαιρετισμούς του Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστου Μιχαλάκη.

Αμέσως πήρε τον λόγο ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού-Πολιτισμού του Δήμου Πύλης κ. Γεώργιος Τζιορτζιώτης που ανέγερε τα εξής.

Είναι αλήθεια ότι ο χώρος που θα βρεθούμε την Κυριακή έχει γράψει την δική του ιστορία στον Κλασικό Αθλητισμό, με την διοργάνωση κάθε χρόνο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ανωμάλου Δρόμου.

Αθλητές από τα τέσσερα σημεία της Ελλάδας συνοδοί, φροντιστές και στελέχη κατακλύζουν τον όμορφο χώρο της Πηγής.  Είμαστε περήφανοι που διεξάγετε στον Δήμο μας.

Οι αγώνες αυτοί είναι αποτέλεσμα συνεργασίας με τον ΣΕΓΑΣ όλα αυτά τα χρόνια. Τέλος μεταφέρω τους χαιρετισμούς του Δημάρχου μας Κων/νου Μαράβα.

Χαιρετισμό έκανε ο κ. Καφές Ηλίας Πρόεδρος της ΕΑΣ Θεσσαλίας που ευχήθηκε κάθε επιτυχία στους Αθλητές στους δύσκολους Αγώνες  Ανωμάλου Δρόμου, που πιστεύω μέσα από έναν έντιμο συναγωνισμό όλοι τους  να καταθέσουν την ψυχή τους για την νίκη.

Ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλλαν σε αυτήν προσπάθεια και τόνισε ‘ότι είμαι πεπεισμένος ότι οι Αγώνες θα στεφθούν με απόλυτη επιτυχία.

Χαιρετισμό έκανε και ο Γ.  Γραμματέας  του Κεντρικού Συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ κ. Αθανάσιος Ράπτης, τονίζοντας ότι εκφράζω την χαρά μου που βρίσκομαι εδώ σε αυτήν την όμορφη παρέα εκ μέρους του Κ.Σ. του ΣΕΓΑΣ  και σας μεταφέρω τους χαιρετισμούς του Προέδρου μας κ. Κώστα Παναγόπουλου.

Τελειώνοντας εξέφρασε την ικανοποίηση του για Τρίκαλα και την Πηγή που έχουν δώσει δείγματα δουλειάς και ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν σε τέτοιο  επίπεδο αγώνων.

Στο ίδιο πνεύμα κινήθηκαν και οι ομιλίες του Αχ. Γρηγορίου εκ/που της ΣΜΥ της Μιχαλίτση κριτή αγώνων, του κ. Αθ. Μπουλογεώργου  Τεχνικού ΕΑΣ Θεσσαλίας, του Ανδρέα Γκόγκα Υπεύθυνου Αγώνων Κ. ΣΕΓΑΣ, του κ. Αθ. Κοντονάσιου  Προπονητή ΕΑΣ  ΣΕΓΑΣ και του κ. Σιούλα  Προπονητή.