Η Πύλη Τίμησε την Παναγία

Η Πύλη Τίμησε την Παναγία
Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης
Εψάλλησαν τα Εγκώμια της Παναγίας
Λιτάνευση της Παναγίας στους δρόμους της Πύλης

Με Επισημότητα και θρησκευτική Κατάνυξη τιμήθηκε η Μνήμη της Παναγίας στην Πύλη την Τρίτη 13 Αυγούστου, όπου τελέστηκε Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Χοροστατούντος τ ου Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. κ. Χρυσοστόμου, παρουσία αρκετών πιστών , του Δημάρχου Πύλης κ. Κωνσταντίνου Μαράβα, των Αντιδημάρχων κ. Γεωργίου Τζιορτζιώτη, κ. Λαμπρινής Οικονόμου, της Π.Σ. κ. Δήμητρας Νάτσινα, των δημοτικών Συμβούλων κ. Άρη Τζάνη, του κ. Βαλάντη Τσιούτσια, κ. Παναγιώτη Τσόλα , κ. Δημητρίου Μάντζιου, της Προέδρου της Τ.Κ. Πύλης (νεοεκλεγείσας Δημοτικής Συμβούλου), της νεοεκλεγείσας δημοτικής Συμβούλου κ. Χαράς Καλιώρα, και του Εκπροσώπου της ΣΜΥ Λοχαγού κ. Κων/νου Κούτσια,
Επίσης ακούστηκαν τα Εγκώμια του Επιταφίου της Παναγίας από τους Ιεροψάλτες και την χορωδία της Ενορίας του Αγίου Νικολάου Πύλης.
Ακολούθησε η Λιτάνευση του Επιταφίου της Παναγίας στους δρόμους της Πύλης όπου λαός και κλήρος αποτέλεσαν μία εντυπωσιακή πομπή, προεξάρχοντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. κ. Χρυσοστόμου.