24 Ιούλ 2024 09:07

«Η Περιπέτεια περνά από εδώ, από την Πύλη».

To Mtbxpert διοργανώνει οκταήμερο αγώνα ορεινής ποδηλασίας στην ευρύτερη περιοχή των νομών Γρεβενών, Τρικάλων, Καρδίτσας, Ευρυτανίας, Φωκίδας και Φθιώτιδας από τις 19 Ιουνίου 2016 έως τις 26 Ιουνίου 2016 με την ονομασία BikeOdyssey.
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Η έναρξη θα γίνει στο χωριό Σμίξη του Δήμου Γρεβενών και θα διασχίσει την οροσειρά της Πίνδου τερματίζοντας στην πόλη της Αμφίκλειας του Δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας.

ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ Η ΠΥΛΗ.

Ο τερματισμός ενός ΕΤΑΠ του ποδηλατικού αγώνα ςθα γίνει στο Δημαρχείο Πύλης στις 21 του μηνός καθώς επίσης και οι απονομές.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ – ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

Ο αγώνας είναι open και ομαδικός (ομάδες των δύο) και μπορούν να συμμετέχουν όλοι (ενήλικες) ασχέτου ηλικίας, είτε διαθέτουν είτε όχι δελτίο αθλητού, αρκεί να γνωρίζουν ορεινή ποδηλασία / ποδηλασία δρόμου και να έχουν πολύ καλή φυσική κατάσταση. Θα υπάρχουν οι εξής κατηγορίες:

o   Ανδρών

o   Μικτή

o  Γυναικών

o Μάστερ Ανδρών ( το άθροισμα της ηλικίας των 2 συμμετεχόντων κυμαίνεται μεταξύ των 80 και 100 ετών)

o SeniorΜάστερ Ανδρών ( το άθροισμα της ηλικίας των 2 συμμετεχόντων να υπερβαίνει τα 100 έτη)

 

Στην όλη προσπάθεια συμμετέχουν και βοηθούν ο Δήμος Πύλης, Αθλητικοί και Πολιτιστικοί Σύλλογοι του Δήμου, ο ΟΠΟΠ ( Ορειβατικός – Περιηγητικός Όμιλος Πύλης), ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πύλης, ο ΠΟΡΤΑΪΚΟΣ κ.λ.π..