Η κοπή της Βασιλόπιτας από τον Σύλλογο Δημοτικών Υπαλλήλων Ν. Τρικάλων. Στην Πύλη Έδρα του Δήμου Πύλης

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας  την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου στις 13.00 στο Δημαρχείο Πύλης, παρουσία των  δημοτικών Υπαλλήλων του Καλλικρατικού Δήμου Πύλης.

Την πίτα ευλόγησε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Πατέρας Δημήτριος Κατσαρός.

Ακολούθησε χαιρετισμός από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλης κ. Χρήστο Νάκο ο οποίος καλωσόρισε τους εργαζόμενους  καθώς και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ.

Τόνισε την καλή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ των Υπαλλήλων και της Δημοτικής Αρχής με στόχο την καλλίτερη εξυπηρέτηση του δημότη του Δήμου Πύλης, ευχόμενος Καλή Χρονιά.

Ακολούθησε η σύντομη ομιλία του Προέδρου του Συλλόγου κ. Ευάγγελου Κωστίκα  που ανέφερε τα εξής…

Επισκεφθήκαμε όλους τους χώρους του χώρους του Ν. Τρικάλων και σε όλους τους Δήμους λίγα σημεία έχουμε αφήσει, έχουν αναφερθεί πολλά  προβλήματα  έχουμε πάει και σε χώρους που οι εργαζόμενοι δεν είναι μέλη του Συλλόγου, με αποτέλεσμα να έχουμε νέες εγγραφές στον Σύλλογο.

Κάτι ανάλογο έγινε και στην Πύλης και καλωσορίζω τα νέα παιδιά τους συναδέλφους στον Σύλλογο μας και προχωράμε.

Εμείς θέλουμε τους συναδέλφους να είναι κοντά στον Σύλλογο να μας λένε τα προβλήματα και έχουμε αποδείξει και εδώ στην Πύλη αλλά και σε άλλους Δήμους  όταν ακούμε προβλήματα από τους συναδέλφους φροντίζουμε να είμαστε κοντά.

Συνεχίζοντας ο κ. Κωστίκας μεταξύ  άλλων ανέφερε εμείς σαν νέο Δ.Σ. και Πανελλαδικά είχαμε διάφορα θέματα, είχαμε ένα θέμα με τις Συλλογικές  Συμβάσεις τις καινούργιες που αφορούν εργαζομένους αορίστου χρόνου, ορισμένου χρόνου και περιλαμβάνει μερικές κατηγορίες με τους μόνιμους και βρισκόμαστε σε καλό δρόμο.

Τέλος  τόνισε ο κ. Κωστίκας ότι πετύχαμε μετά από μεγάλο αγώνα σαν Δ.Σ.  για τους εργαζόμενους στην βοήθεια στον σπίτι, αποδείξαμε ότι αξίζουν και  προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες φθάσαμε στο παρά ένα και πάνε για μονιμοποίηση.

Στην συνέχεια  έγινε η καθιερωμένη  βράβευση από τον Σύλλογο στην μαθήτρια Ελένη Καρακικέ  ( που πέτυχε στα Α..Ε.Ι.)  κόρη του συναδέλφου Παναγιώτη Καρακικέ που παρέλαβε ο ίδιος το δώρο  από τον Πρόεδρο  Ευάγγελο Κωστίκα.

Ακολούθησε η κλήρωση των δώρων που πρόσφερε ο Δήμαρχος Κων/νος Μαράβας 5 άδειες και τρία χρηματικά ποσά των 30ευρώ από τον Σύλλογο.

Στην  εκδήλωση  παραβρέθηκαν  ο Ταμίας του Συλλόγου κ. Θεόδωρος Σιακαβάρας, ο Αναπληρωτής Γραμματέας κ. Σωτήριος Χελιδώνης, οι Αντιδήμαρχοι Παιδείας κ. Σωτήριος Αγγέλης, και κ. Λαμπρινή Οικονόμου.