Η κοπή πίτας του Συλλόγου Ροπωτιανών Αθηνών Στο RESTAURANT -CAFÉ “UNION” στην Ελληνοαμερικανική Ένωση Παρουσία του Δημάρχου Πύλης Κωνσταντίνου Μαράβα

Πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Συλλόγου Ροπωτιανών Αθηνών στο Εστιατόριο «UNION» του Κωνσταντίνου Παπακωνσταντίνου, όπου εκεί μαζεύτηκαν αρκετοί Ροπωτιανοί για το καθιερωμένο ετήσιο Αντάμωμα.
Το παρόν έδωσε και ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Ροπωτού κ. Γεώργιος Ρομπιές, η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Λαμπρινή Οικονόμου, και ο πρώην Αντιδήμαρχος κ. Άρης Τζάνης.
Την πίτα έκοψε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Νικόλαος Μλπετσογιάννης πλαισιωμένος από τα μέλη του Δ.Σ.
Στην ομιλία του ο κ. Μλπετσογιάννης ευχήθηκε Καλή Χρονιά σε όλους αναφερόμενος και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Ροπωτό , τονίζοντας την άμεση αποκατάσταση των ζημιών με την μετεγκατάσταση των πληγέντων σε νέο οικισμό σε άλλη περιοχή.
Επίσης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Πύλης Κων/νο Μαράβα που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση.
Στην σύντομη ομιλία του ο Δήμαρχος κ. Κων/νος Μαράβας ευχήθηκε και αυτός με την σειρά του ευχήθηκε Καλή Χρονιά, τονίζοντας ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να αποκαταστήσουμε τα προβλήματα στο Ροπωτό, επισημαίνοντας ότι 2018 θα είναι η χρονιά του ως αναφορά την αποκατάσταση των ζημιών, και την μετεγκατάσταση σε νέο οικισμό.
Στο ίδιο πνεύμα μίλησε και ο Πρόεδρος του Ροπωτού κ. Γεώργιος Ρομπιές ευχόμενος Χρόνια Πολλά σε όλους , λέγοντας για τα πολλαπλά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Ροπωτό που πρέπει να λυθούν άμεσα, σε συνεργασία με την Δ.Α. και τον δήμαρχο Κώστα Μαράβα.
Χαιρετισμό έκανε και ο δημοτικός Σύμβουλος κ. Άρης Τζάνης αναφερόμενος επίσης και στα έργα που έκανε η Δ.Α. στην τριετία που πέρασε.
Χαιρετισμό έκανε και η Αντιδήμαρχος κ. Λαμπρινή Οικονόμου.