24 Φεβ 2024 14:35

Η κοπή πίτας του Συλλόγου Γυναικών Πιαλείας

Πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας χθες Κυριακή στην Ταβέρνα «ΜΙΤΣΑΚΗ» στην Πιαλεία Τ.Κ. Δήμου Πύλης, από τον Σύλλογο Γυναικών Πιαλείας παρουσία αρκετού κόσμου στην πλειοψηφία τους γυναίκες. Την πίτα ευλόγησε ο Πρεσβύτερος Πατέρας Φώτιος Κωτούλας (Εφημέριος του χωριού) και στην συνέχεια μίλησε η Γραμματέας του Συλλόγου κ. Φανή Υφαντή  καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους  , τον δήμαρχο Πύλης Κων/νο Μαράβα και του ευχήθηκε  Καλή Χρονιά αναφερόμενη επίσης και για τις μελλοντικές δραστηριότητες του Συλλόγου.
Παρευρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Πιαλείας κ. Ν ικόλαος Λεμονάς, ο Πρόεδος του ΟΚΠΑΔ Κ. Κων/νος Πλαστήρας, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Χρίστος Μπακάλης, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου  και Φίλων Μουσείου Πιαλείας κ. Ελένη Μπρέντα, ο Π.Σ. κ. Γεώργιος Καπέλας, οι σύζυγοι των υπ. Βουλευτών κ. Σκρέκα Κων. Και Αθ. Λιούτα κ.κ. Ειρήνη Σκρέκα και Νίκη Παπαγεωργίου-Λιούτα.
  Υπήρχε λαχειοφόρος με πολλά και πλούσια  δώρα   που κέρδισαν οι τυχεροί της βραδιάς, ενώ τα δύο φλουριά από τις δύο πίτες έτυχαν η κ. Μαίρη Ζαφείρη και η κ. Αλεξάνδρα Ντάκου. Ακολούθησε διασκέδαση με πολύ χορό υπό τον ήχο     των λαικών και δημοτικών τραγουδιών που έπαιζε ο εξαιρετικός ντι-τζέι Βασίλειος Ζαφείρης, κρατώντας αμείωτο το κέφι μέχρι αργά. Να τονίσουμε στην  πολύ καλά οργανωμένη εκδήλωση συνετέλεσαν οι  δραστήριες γυναίκες του Δ.Σ. του Συλλόγου με την Πρόεδρ κ. Μαργαρίτα Ζαφείρη –Λεμονά. 
    
[cycloneslider id=”i-kopi-pitas-tou-sillogou-ginekon-pialias”]