13 Ιούν 2024 22:27

Η κοπή πίτας της ΚΟΙΔΕΚΑΠ στο Δημοτικό Κατάστημα Φήκης

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιττας της ΚΟΙΔΕΚΑΠ (Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Κοινωνικής Ανάπτυξης Πύλης), την Τετάρτη στις 13.00 στο Δημοτικό Κατάστημα Φήκης παρουσία όλων των μελών του Δ.Σ. της παραπάνω Επιχείρησης το οποίο προηγουμένως συνεδρίασε συζητώντας τρέχοντα θέματα και φυσικά παρόν ήταν όλο το προσωπικό του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι. Επίσης παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της Τ. Κ. Φήκης κ. Αθανάσιος Λιούτας, ο Αντιδήμαρχοι κ. Κρούπης Κων/νος, κ. Νίκος Τόλιας, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Πύλης κ. Αθανάσιος Γιαννοτάκης, η δημοτικός σύμβουλος κ. Λαμπρινή Οικονόμου, ο κ. Ιωάννης Παπακωνσταντίνου, η Προϊσταμένη του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού κ. Φανή Μαρκαντά.
Στην ομιλία του ο Πρόεδρος της ΚΟΙΔΕΚΑΠ.κ. Χρήστος Νάκος κατά αρχήν ευχήθηκε σε όλους Καλή Χρονιά, ευημερία προσωπική και οικογενειακή και στην συνέχεια αναφέρθηκε εν ολίγες στο πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι, το οποίο απευθύνεται σε Ανθρώπους που αντιμετωπίζουν δυσκολίες, άτομα με αναπηρία και φυσικά Ηλικιωμένους, αλλά και σε Ανθρώπους που έχουν ψυχολογικά προβλήματα.
Στην συνέχεια η Προϊσταμένη του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού κ. Φανή Μαρκαντά ενημέρωσε το προσωπικό για την λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου και ζήτησε την συνεργασία με τους εργαζόμενους στο Βοήθεια στο Σπίτι.

 

[cycloneslider id=”i-kopi-pitas-tis-kidekap”]