04 Μαρ 2024 14:36

Η κοπή πίτας στο Δημαρχείο Πύλης.Παρουσία των Προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Πύλης.

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 /2 το βράδυ στην αίθουσα του Δημαρχείου Πύλης η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, παρουσία των Προέδρων τω Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Πύλης, των Αντιδημάρχων, δημοτικών Συμβούλων της Συμπολίτευσης και της Αντιπολίτευσης.
Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Πύλης κ. Αθανάσιος Γιαννοτάκης ο οποίος ευχήθηκε Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους τους παρευρισκόμενους και στην συνέχεια έδωσε τον λόγο στον Δήμαρχο κ. Κων/νο Μαράβα.
Ο Δήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Μαράβας ευχήθηκε και αυτός με την σειρά του Χρόνια Πολλά και Καλή Αυτοδιοικητική Χρονιά, τονίζοντας την καλή συνεργασία με τους Προέδρους και την Δημοτική Αρχή με σκοπό την καλυτέρευση των αναγκών των πολιτών.
Θεωρώ, συνέχισε ο κ. Δήμαρχος ότι εσείς οι Πρόεδροι είστε οι πρεσβευτές και ο καθρέπτης της Δημοτικής Αρχής στα Χωριά σας.
Στην συνέχεια ο Δήμαρχος Κων/νος Μαράβας έκοψε την πίτα η οποία μοιράστηκε σε όλους ενώ το φλουρί κέρδισε η Πρόεδρος της Τ.Κ. Δροσερού κ. Βασιλική Γεροβασίλη.
Τέλος δόθηκε ευκαιρία σε όλους τους παρευρισκόμενους Προέδρους να εκφράσουν την γνώμη τους όσο αναφορά τα αναφορά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Κοινότητες τους, τονίζοντας ότι η Δ.Α. να δώσει την ανάλογη σημασία για την επίλυση τους, μέσα από ένα εποικοδομητικό διάλογο.

1

3