Οι νέοι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Πύλης

Μετά την παραίτηση των Αντιδημάρχων του Δήμου Πύλης, κ.κ. Ευάγγελου Αλέκου – Χαντζή Σωτηρίου – Μπόμπορα Παύλου – Βησσαρίωνα Τζάνη και Μπαλατσούκα Κωνσταντίνου, ο Δήμαρχος Πύλης Κωνσταντίνος Μαράβας, αποδέχθηκε την παραίτηση τους και  προχώρησε σε απόφαση αντικατάστασης τους.
Ευχαρίστησε όλους και τον καθένα ξεχωριστά,  για την διάθεση και τον χρόνο που έδωσαν, με σκοπό  την υπηρεσία των δημοτών, τόνισε δε ότι δεν σταματά εδώ η προσφορά τους  αλλά συνεχίζεται μέσα από την καθημερινότητα και μέσα από την βοήθεια που πρέπει να έχουν οι συνεχιστές του έργου τους, οι νέοι Αντιδήμαρχοι.
Ευχαρίστησε και όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους για την αρμονική  συνεργασία που είχαν και έχουν με την καθημερινότητα του δημότη μας, χάρηκε για την ευγενική φιλοδοξία όλων να βοηθήσουν – όσο γίνεται παραπάνω -.
Οι νέοι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Πύλης είναι οι παρακάτω Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας:
1.       Ο  κ. Κωστάκης Αθανάσιος, Αντιδήμαρχος Διοικητικών – Οικονομικών Υπηρεσιών – Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης,
2.       Ο  κ. Ούτρας Κωνσταντίνος, Αντιδήμαρχος Τεχνικών  Έργων- Πολεοδομίας & Τουρισμού,
3.       Η κ. Οικονόμου – Κωτούλα Λαμπρινή, Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας (Καθαριότητας – Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής),
4.       Ο κ. Αγγέλης Σωτήριος, Αντιδήμαρχος Παιδείας – Πρόνοιας – Υγείας – Αθλητισμού & Πολιτικής Προστασίας,
5.       Ο κ. Τζιωρτζιώτης Γεώργιος, Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης και Πολιτισμού.
Ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Μαράβας, σίγουρος για την αποτελεσματικότητα και των νέων Αντιδημάρχων τους ευχήθηκε καλή δύναμη στο έργο τους και τους θύμισε να μην ξεχνούν ποτέ ότι σε όλες τις αποφάσεις τους να έχουν στο μυαλό τους το «ΠΡΩΤΑ ΟΑ ΝΘΡΩΠΟΣ».

 

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΥΛΗΣ