18 Ιούν 2024 12:04

H επίσημη έναρξη του νέου Δικτυακού Τόπου (Portal) του Δήμου Πύλης

  Ο ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΗΣ παρουσιάζει την Κυριακή 30-11-2014 και ώρα 12:00 μμ στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στην Πύλη, την επίσημη έναρξη του νέου Δικτυακού Τόπου (Portal) του Δήμου Πύλης, στα πλαίσια των επιταγών της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.

Η νέα δικτυακή πύλη, πραγματεύεται θέματα ενημέρωσης του δημότη, προβολής των επαγγελματιών, πληροφόρησης των επισκεπτών, και ενίσχυσης της διαφάνειας.

Επιπλέον, αναπτύσσει εκ νέου τη διαδραστική επικοινωνία του πολίτη με το Δήμο μέσω της πλατφόρμας υποδοχής και διαχείρισης αιτημάτων, όπως επίσης δίνει τη δυνατότητα επέκτασης σε μια πληθώρα καινοτόμων ηλεκτρονικών υπηρεσιών.

Καλούμε τους φορείς της περιοχής, εμπορικό σύλλογο, συλλόγους, σωματεία και τους πολίτες να παρακολουθήσουν την παρουσίαση και να συμμετάσχουν με παρατηρήσεις και προτάσεις για την περαιτέρω αξιοποίηση αυτού του εργαλείου προς το συμφέρον της ευρύτερης περιοχής του Δήμου.

Την τεχνική επιμέλεια της παρουσίασης θα έχει η κατασκευάστρια εταιρεία ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΕ, η οποία υποστηρίζει το σύνολο των πληροφοριακών υποδομών του Δήμου.

 

Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του δήμου ΠΥΛΗΣ

 

 

 

 

Κρούπης Κώστας