29 Φεβ 2024 00:23

“Γλέντι, χορός και παραδοσιακή φασολάδα στο Δήμο Πύλης.”

tn_ekdilosi kd

 

Η «πρώτη στάση» για τη νέα χρονιά των πολιτιστικών δραστηριοτήτων στο Δήμο Πύλης έγινε την Καθαρά Δευτέρα με τη «γιορτή της φασολάδας», μια πανδημοτική εκδήλωση.

 

Φωτογραφικό υλικό εδώ…

Η φιλοσοφία της Δημοτικής Αρχής, με συλλογικές αποφάσεις για τον προγραμματισμό και την υλοποίηση όλων των δράσεων, καθώς και τη συμμετοχή όλων των δημοτών σε κάθε εκδήλωση που πραγματοποιείται έγινε πράξη για μια ακόμη φορά. Όλοι παρόντες, ο ΠΟΔΠ, οι Σύλλογοι που δραστηριοποιούνται στο Δήμο, τα 3 ΚΑΠΗ και τα Τοπικά Συμβούλια.

Από νωρίς πλήθος κόσμου, μικροί, μεγάλοι καθώς και επισκέπτες της περιοχής κατέκλυσαν το χώρο της πλατείας του Δημαρχείου. Τα καζάνια με την παραδοσιακή φασολάδα έτοιμα και τα τραπέζια στρωμένα με νηστίσιμα εδέσματα. Λαγάνες, χαλβά, ελιές και άφθονο ντόπιο κρασί. Χορός, τραγούδι και ατελείωτο κέφι.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Αντιπρόεδρος του ΠΟΔΠ κ. Απόστολος Μπαμπανάρας και ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Κουφογάζος ο οποίος αφού ευχήθηκε «Καλή Σαρακοστή» εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για την επιτυχία της εκδήλωσης. Ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και όλους όσους βοήθησαν για την εορταστική εκδήλωση.