28 Φεβ 2024 08:00

“Γιορτή Αγάπης (2011)”

tn_giorth agaphs 2011 (1)Ο Σύλλογος Γυναικών Αγίου Βησσαρίωνα «ΤΟ ΔΟΥΣΙΚΟ» δε σταματά τις δραστηριότητές του. Έτσι και φέτος διοργάνωσε τη δεύτερη μέρα του Πάσχα τη «Γιορτή Αγάπης». Μια γιορτή που πραγματοποιείται κάθε χρόνο μετά τη Θεία Λειτουργία στην πλατεία του χωριού  για τους χωριανούς,  τους συνδημότες αλλά και για του συγγενείς και φίλους που έρχονται από μακριά να περάσουμε όλοι μαζί  τις Άγιες αυτές Μέρες. Το μεράκι του Συμβουλίου του συλλόγου αλλά και των ανθρώπων που  βοηθούν  σε τέτοιες εκδηλώσεις είναι αστείρευτο.

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό εδώ..

Την Γιορτή άνοιξε η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κατερίνα Σουλιώτη λέγοντας Χρόνια Πολλά και είπε λίγα λόγια για το Πάσχα, τη μέρα της Αγάπης και της Χριστιανοσύνης που άγγιξαν την ψυχή του κάθε παρευρεσκόμενου. Στη συνέχεια ο λόγος δόθηκε στον πρόεδρο του χωριού κ. Κων/νο Γκατζή όπου ευχήθηκε Χρόνια Πολλά και   ευχαρίστησε το σύλλογο για άλλη μία φορά που με τις εκδηλώσεις του ζωντανεύει το χωριό.

Το χορευτικό του Συλλόγου Γυναικών με την χοροδιδασκάλισσα κ. Μαίρη Γιαννακάκου  παρουσίασαν πασχαλινούς χορούς απ' όλα τα μέρη της Ελλάδας  ενώ συγχρόνως μέλη του συλλόγου πρόσφεραν κόκκινα αυγά, πλούσια εδέσματα,  χειροποίητες πίτες, γλυκίσματα και αναψυκτικά. Το γλέντι άναψε χορεύοντας  και η πλατεία του χωριού γέμισε με κόσμο κάθε ηλικίας όπου μας βρήκε η δύση του ηλίου. Κοντά μας ήταν ο πρόεδρος του χωριού κ. Κων/νος Γκατζής, ο πρεσβύτερος πατέρας Βασίλειος Πανάγος, Τοπικοί Σύμβουλοι, η Δημοτική Σύμβουλος και  Διευθύντρια της Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων κ. Δήμητρα Αγορίτσα, η Διευθύντρια της Στέγης Θεραπευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής κ. Κατερίνα Αθανασίου και ο πρώην πρόεδρος του Αγίου Βησσαρίωνα κ. Σωτήριος Τσέλιγκας.

Επόμενη δραστηριότητα του Συλλόγου απογευματινό  για την «Γιορτή της Μητέρας».