Για Τρίτη συνεχή Χρονιά οι Διασυλλογικοί Αγώνες Ποδηλατικού Δρόμου «ΑΝΑΒΑΣΗ ΕΛΑΤΗΣ 2017 στον Δήμο Πύλης

Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία  την Κυριακή 1η Οκτωβρίου στον Δήμο Πύλης για Τρίτη συνεχή Χρονιά οι Διασυλλογικοί  Ποδηλατικοί Αγώνες , με την συμμετοχή 21 Συλλόγων από όλη την Ελλάδα, που οργάνωσε ο Ποδηλατικός Σύλλογος Τρικάλων με την συνεργασία του Δήμου Πύλης, του Συλλόγου επαγγελματιών του ορεινού όγκου «ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ».

Στην σύντομη συνέντευξη ο προπονητής του Συλλόγου Τρικάλων κ. Μιχάλης Ταμανάκιας ανέφερε τα εξής.  Σε αυτήν την διοργάνωση που γίνεται υπό την αιγίδα της Ε.Ο.Π. και την έγκριση της, όπου συμμετέχουν αθλητές από διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας  αρωγός είναι ο Δήμος Πύλης και αθλοθέτης των αγώνων  που ανταποκρίνεται κάθε χρόνο στο κάλεσμα μας.

Από ότι φαίνεται τείνει να γίνει θεσμός εδώ και τρία χρόνια συμβάλλοντας στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, με όλα τα πλεονεκτήματα οικονομικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος.

Η εκκίνηση των αθλητών ποδηλατών έγινε από το Δημαρχείο Πύλης στις 10.30 μέχρι στις12 μ. μ. με την εποπτεία της Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, που ανέλαβε το έργο της κυκλοφορίας φέροντας το επάξια σε πέρας.

Ο  τερματισμός έγινε στην πλατεία της  Ελάτης όπου έγινε και η απονομή των κυπέλλων και μεταλλίων στους νικητές όλων των κατηγοριών.

Στα μίνι  μικρά αγόρια πρώτος έκανε την απονομή Κυπέλλου και Μεταλλίων έκανε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Άρης Τζάνης.