22 Ιούν 2024 19:44

” Γευσιγνωσία Ελληνικού Κρασιού στο Μιλάνο, Οκτώβριος 2011″

Γενικό Προξενείο της Ελλάδος

Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων

 

Σας γνωρίζουμε ότι τον προσεχή Οκτώβριο, η ελληνικών συμφερόντων εταιρεία τουρισμού και δημοσίων σχέσεων Viaggioxte (www.viaggioxte.it) διοργανώνει γευσιγνωσία ελληνικών κρασιών στο Μιλάνο, με τη συνεργασία του Εθνικού Οργανισμού Γευσιγνωστών Οίνου Λομβαρδίας – ONAV (www.onav.it) και τη συνδρομή του Γραφείου μας.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση, η οποία λαμβάνει χώρα για δεύτερη χρονιά, θα δώσει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες Έλληνες οινοπαραγωγούς να προβάλουν τα προϊόντα τους τόσο σε Ιταλούς εισαγωγείς, όσο και σε ειδήμονες του κλάδου (οινολόγους και δημοσιογράφους), παρέχοντας, με αυτόν τον τρόπο, ένα πρώτο έναυσμα για την είσοδο των προϊόντων τους στην ιταλική αγορά. Το Δελτίο Τύπου της προηγούμενης διοργάνωσης θα μπορούσε να αναζητηθεί στην ιστοσελίδα του Γραφείου μας, στο σύνδεσμο (http://www.agora.mfa.gr/frontoffice/portal.asp?cpage=NODE&cnode=57&fid=26387).

Παρακαλούμε όπως ενημερώσετε σχετικά τα μέλη σας για την προαναφερόμενη δυνατότητα. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούσαν να επικοινωνήσουν άμεσα με την αρμόδια από πλευράς της διοργανώτριας εταιρείας, κα Ελένη Σαρικώστα (info@viaggioxte.it, τηλ. 0039 347 5481968).

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για τυχόν περαιτέρω διευκρινίσεις.

 

Η Προϊσταμένη

Σοφία Πουγούνια Γραμματέας Α' ΟΕΥ