02 Μαρ 2024 08:09

Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο στην Πηγή

Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο στην Πηγή

Παρουσία αρκετού κόσμου σε μία χαρούμενη εορταστική ατμόσφαιρα

Πραγματοποιήθηκε μέσα σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας πάντα στο πνεύμα των Χριστουγέννων την Κυριακή 11/12 στην πλατεία της Πηγής, το Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου, μία εκδήλωση που οργάνωσε η Αντιδημαρχία Πολιτισμού με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Γεώργιο Τζιορτζιώτη, σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Πηγής , τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Πηγής και τον Σύλλογο Νέων Πηγής.

Σύντομο χαιρετισμό έκανε ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας που είπε τα εξής.

Το επίκεντρο αυτών των εκδηλώσεων είναι τα παιδιά που με τον δικό τους τρόπο χαίρονται τις γιορτές των Χριστουγέννων, παράλληλα τόνισε την κατασκευή -πλακόστρωση των πεζοδρομίων στην Πηγή .καθώς και την αξιοποίηση του Αρχοντικού «ΤΟ ΚΟΝΑΚΙ» του Δερβέναγα και είμαστε σε φάση εκπόνησης μελετών, σε συνεργασία με την Υπηρεσία Νεότερων Μνημείων του Υπουργείου Πολιτισμού.

Χαιρετισμό έκανε και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Πηγής κ. Χρίστος Μαυρογιάννης.

Αμέσως ο Δήμαρχος Κων/νος Μαράβας και ο Πρόεδρος Χρήστος Μαυρογιάννης άναψαν το Δένδρο, μέσα σε μία φαντασμαγορική ατμόσφαιρα.

Ακολούθησαν τα Κάλαντα από τα παιδιά και κατόπιν έλαβαν χώρα διάφορα θεατρικά δρώμενα από τα παιδιά και σκετς, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κόσμου.

Παρόντες ήταν ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ Χρήστος Ζιάκας, ο Επικεφαλής της Μείζονος Αντ/σης του Δήμου Πύλης κ. Θεοδ. Χήρας, ο Δ/ντής του Κ.Υ. Π ύλης κ. Ιωάννης Κουτσονάσιος και πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι.

 

 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΛΗΣ