24 Ιούλ 2024 08:08

Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Ελάτη

Φωταγωγήθηκε και στην Ελάτη το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο πλαίσιο των προγραμματισμένων εορταστικών εκδηλώσεων εν’ όψη των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς,

που οργάνωσε και φέτος η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και ο ΟΚΠΑΔ  του Δήμου Πύλης, σε συνεργασία με τους κατά τόπους πολιτιστικούς συλλόγους και άλλους φορείς.

Έτσι και στην Ελάτη, την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στις 18:00, φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο, μέσα σε μία φαντασμαγορική ατμόσφαιρα, όπου το έναυσμα έδωσε ο πρόεδρος της Τ. Κ. κ. Κων/νος Μπρίζης, παρουσία αρκετού κόσμου και παιδιών. Την εκδήλωση οργάνωσαν η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και ο ΟΚΠΑΔ του Δήμου Πύλης, σε συνεργασία με την Τ.Κ. Ελάτης και τον πολιτιστικό σύλλογο γυναικών Ελάτης. Χαιρετισμούς έκαναν η Αντιπρόεδρος του ΟΚΠΑΔ κ. Μαρίνα Πανάγου και ο πρόεδρος της Τ.Κ. Ελάτης κ. Κωνσταντίνος Μπρίζης. Επίσης, τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Ελάτης τραγούδησαν τα κάλαντα και διάφορα χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους, η Αντιπρόεδρος του ΟΚΠΑΔ κ. Μαρίνα Πανάγου, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Ελάτης κ. Κων/νος Μπρίζης, οι νεοεκλεγέντες δημοτικοί σύμβουλοι κ. Αθανάσιος Κωστάκης, η κ. Βάσω Παλλαντζά και ο κ. Παναγιώτης Τσόλας.