Φωταγωγήθηκε στην Λυγαριά το Χριστουγεννιάτικο δένδρο. Από τον Δήμαρχο κ. Κων/νο Μαράβα

Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις 2017-2018 από τον Δήμο Πύλης συνεχίστηκαν με το άναμμα του δένδρου στην Λυγαριά  Τοπική Κοινότητα του Δήμου Πύλης την περασμένη Παρασκευή, παρουσία αρκετού κόσμου του Δημάρχου κ. Κων/νου Μαράβα, του Αντιδημάρχου Πολιτισμού κ. Κων/νου Μπαλατσούκα, του Αντιδημάρχου Αθλητισμού κ. Άρη Τζάνη, του Προέδρου του Δ.Σ. Πύλης κ. Χρήστου Νάκου, των δημοτικών συμβούλων κ. Σωτήριο Αγγέλη, κ. Γεώργιο Τζιωρτζιώτη, κ. Αθανάσιο Κωστάκη, την Πρόεδρο της Τ.Κ. Πύλης κ. Μαρίνα Πανάγου, κ. Κων/νου Κρούπη, κ. Σωτηρίου Χατζή, κ. Παύλο Μπόμπορα, κ. Νίκο Τόλια, και κ. Βασιλείου Αναγνώστου.

Χαιρετισμό έκανε ο δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας που αναφέρθηκε στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις από τον Δήμο Πύλης, τονίζοντας ότι τα Χριστούγεννα έχουν σαν πυρήνα τα παιδιά, ευχόμενος Χρόνια Πολλά σε όλους.

Χαιρετισμό έκανε και ο Αντιδήμαρχος κ. Κων/νος Μπαλατσούκας και αυτός με την σειρά του έδωσε τις καθιερωμένες ευχές.

Μετά το άναμμα του δένδρου από τον δήμαρχο Κων/νο Μαράβα, τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου  Λυγαριάς τραγούδησαν τα κάλαντα και στην συνέχεια το χορευτικό του Κέντρου Λαογραφικής Έρευνας «ΑΠΟΛΛΩΝ» Τρικάλων, χόρεψε δημοτικούς χορούς υπό τον συντονισμό του χοροδιδασκάλου  κ. Αθανάσιο Παπαγεωργίου.