06 Δεκ 2023 09:15

“Φιλικός αγώνας.”

ΠΟΡΤΑΪΚΟΣ – ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ (Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ)

tn_filikos ag.Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Αυγούστου 2008 και ώρα 18:00 στο δημοτικό γήπεδο Πύλης η φιλική ποδοσφαιρική συνάντηση μεταξύ των Παλαιμάχων του Α.Ο. Τρικάλων και του Πορταϊκού.

 

Φωτογραφικό υλικό…

Ο αγώνας έγινε στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Αύγουστος 2008» που οργάνωσε φέτος ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πύλης σε συνεργασία με τους Πολιτιστικούς και Αθλητικούς Συλλόγους του Δήμου.

Με την παραπάνω αθλητική εκδήλωση έκλεισε η αυλαία των πετυχημένων φετινών πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Πύλης και τις παρακολούθησε αρκετός κόσμος που προσήλθε από κάθε γωνιά του Νομού Τρικάλων.

Πριν τον αγώνα απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό ο Αντ/δρος του Α.Ο.Δ.Π. κ. Βασίλειος Μπαλάς ο οποίος ευχαρίστησε τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Τρικάλων. Επίσης συνεχάρη τους νεαρούς παίκτες του Πορταϊκού που προσπαθούν και αγωνίζονται για το ανέβασμα του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού στην Πύλη.

Στο ίδιο πνεύμα κινήθηκε και η σύντομη ομιλία του Δημάρχου Πύλης κ. Κων/νου Κουφογάζου ο οποίος τόνισε την προσφορά των παλαίμαχων παικτών και την μεγάλη συμβολή που είχαν στην ένδοξη ιστορία του Α.Ο. Τρίκαλα ανεβάζοντας τότε το ποδόσφαιρο στο Νομό Τρικάλων στα υψηλά επίπεδα. Επίσης, απευθυνόμενος στους παίκτες του Πορταϊκού τους συνεχάρη που αγωνίζονται για να κρατήσουν την ομάδα σε καλά ποδοσφαιρικά επίπεδα σε δύσκολες συνθήκες.

Αμέσως μετά ο Δήμαρχος πρόσφερε ανθοδέσμη στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή κ. Σωτήρη Καλαντζή τονίζοντας το μεγάλο ταλέντο που ξεδίπλωνε μέσα στο γήπεδο με τις περίτεχνες ενέργειές του και ξεσήκωνε τους Τρικαλινούς φιλάθλους.

Επίσης, ανταλλάχθηκαν αναμνηστικά λάβαρα με τα σήματα των δυο ομάδων από τους Αρχηγούς κ. Βασίλειο Μπαμπατσιά και κ. Σωτήρη Καλαντζή.

Στο αγωνιστικό μέρος όπου αναμετρήθηκαν οι παλαιοί και έμπειροι παίκτες του Α.Ο. Τρίκαλα με τους νέους ποδοσφαιριστές του Πορταϊκού, αποδείχτηκε ότι η πείρα είναι ανώτερη αφού η ομάδα των παλαιμάχων κέρδισε τελικά με 3-2. Να σημειώσουμε ότι ο αρχηγός της αποστολής των παλαιμάχων ήταν ο κ. Μίμης Ζάχος. Παρών ήταν και ο κ. Θανάσης Κανέλας πρόεδρος του Πορταϊκού.

Οι συνθέσεις που αγωνίστηκαν οι δυο ομάδες:

Παλαίμαχοι (Α.Ο. Τρίκαλα): Τρίμμης, Γκουγκουλής Κ., Ματρακούκας Ν., Λαγάρας Γ., Παραπραστανίτης Ευ., Κολώνας Γ., Ζαβλανός Μ., Βαγενάς Χρ., Πιάζας Στ., Γκαραγκούνης Στ., Καραλής Ευ., Καλαντζής Σ., Μπέτσικας Η., Καλαντζής Γ., Λαφαζάνης Λ.

Α.Ο. Πορταϊκός: Οικονόμου Ευθ., Λαμπρογιώργος Β., Τσιονάρας Β., Κόρακας Κ., Κόρακας Δ., Κούτσικος Αχ., Δούλαλας Κ., Μπαμπατσιάς Β., Ραμιώτης Β., Ραμιώτης Β., Κουφογάζος Απ., Γαγάκης Αργ., Μπαλάς Α., Περγαντής Π.

Μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα προσφέρθηκε δείπνο στους καλεσμένους παλαίμαχους του «Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ».