23 Φεβ 2024 02:06

“Εξόρμηση των Ροπωτιανών στην Αγία Τριάδα Ροπωτού”

tn_exormhsh rΜια ξεχωριστή εξόρμηση των Ροπωτιανών έγινε φέτος στην τοποθεσία της Αγίας Τριάδας Ροπωτού και όχι στο «ΜΑΝΤΡΙ» που γινόταν κάθε χρόνο λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Την πρωτοβουλία αυτής της εκδήλωσης είχε ο δραστήριος πολιτιστικός σύλλογος Ροπωτού και πραγματοποιήθηκε χθες (5-7-09) το πρωί όπου στον διαμορφωμένο χώρο του γηπέδου συγκεντρώθηκαν πολλοί Ροπωτιανοί και όχι μόνο, ξεφεύγοντας για λίγες ώρες από την ρουτίνα της καθημερινότητας.

Φωτογραφικό υλικό εδώ…

Μαζί με τους μεγάλους βρέθηκαν και αρκετά παιδιά όπου και αυτά με τον δικό τους νεανικό τρόπο παίξανε διάφορα παιχνίδια. Το παιδικό χορευτικό του συλλόγου χόρεψε δημοτικούς χορούς της πατρίδας μας υπό τον συντονισμό της χοροδιδασκάλισας καθηγήτριας Φυσικής Αγωγής κας Μαίρης Γιαννακάκου.

Τέλος ο Σύλλογος πρόσφερε σε όλους νόστιμο φαγητό (κριθαράκι-προβατίνα) που μαγείρεψαν οι μάγειροι  κ. Ηλίας Λαμπρογιώργος,  κ. Ιωάννης Λαμπρογιώργος  και κ. Ιωάννης Καρακικές.

Παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Τ.Σ. Ροπωτού κ. Γεώργιος Ρομπιές, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Πύλης κ. Σωτήριος Κωστάκης, ο Αντιδήμαρχος κ. Στυλιανός  Μπαλατσούκας, ο Αντ/δρος του ΚΑΠΗ  Πύλης κ. Βασίλειος Μπαλάς, ο Ν.Σ. κ. Γεώργιος Σπαθής, ο Γραμματέας Τ.Ο. Πύλης του ΠΑΣΟΚ κ. Βασίλειος Παρίσης και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κων/νος Τσόλας.