24 Φεβ 2024 07:01

Ευρεία Σύσκεψη στο Δημαρχείο Πύλης. Που αφορούσε την Αναπτυξιακή Μελέτη για  το Φράγμα της Μεσοχώρας από Αρμόδιους Μελετητές (Αρχιτέκτονες -Πολεοδόμους)

Ευρεία Σύσκεψη  στο Δημαρχείο Πύλης

Που αφορούσε  την Αναπτυξιακή Μελέτη για  το Φράγμα της Μεσοχώρας  από Αρμόδιους Μελετητές (Αρχιτέκτονες -Πολεοδόμους)

  Το   Δήμαρχο Κωνσταντίνο Μαράβα και Στελέχη του Δήμου Πύλης  και Τοπικούς Παράγοντες

 

Ευρεία Σύσκεψη έλαβε χώρα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου  Πύλης την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου παρουσία του Δημάρχου κ. Κων/νου Μαράβα ,του Αντιδημάρχου Έργων κ. Σωτηρίου Χατζή, του επιβλέποντα μηχανικό της μελέτης κ. Σπύρου Αποστολόπουλου, του Προέδρου της Τ.Κ. Μεσοχώρας κ. Αθανασίου Σακκά, του Προέδρου της Τ.Κ. Αρματωλικού κ. Παναγιώτη Τεντολούρη, του Προέδρου της Τ.Κ. Παχτουρίου κ. Παναγιώτη Μπόλη, του δημοτικού Συμβούλου κ. Πέτρου  Σακελλάρη και τους  Αρμοδίους  Μελετητές, Αρχιτέκτονες – Πολεοδόμοι κ. Πολύμνια Τορτοπίδη  και τον κ. Μιχάλη Κανταρτζή   με θέμα που αφορούσε την Αναπτυξιακή Μελέτη για το Φράγμα της Μεσοχώρας.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης οι παραπάνω μελετητές άκουσαν και ενημερώθηκαν από τους Τοπικούς παράγοντες της περιοχής που ήταν παρόντες τόσο  του Δημάρχου κ. Μαράβα όσο και των υπολοίπων στελεχών του Δήμου Πύλης   και αμέσως  αναχώρησαν για την ευρύτερη περιοχή της Μεσοχώρας, όπου θα προβούν σε επιτόπια αυτοψία επί διημέρου.