Εθιμοτυπική Επίσκεψη  είχε ο Δήμαρχος Πύλης Κωνσταντίνος Μαράβας από τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης  Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος Νικόλαος Ντίτορας

Τον Δήμαρχο Πύλης κ.  Κωνσταντίνο Μαράβα επισκέφθηκε ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος κ. Νικόλαος Ντίτορας, στο Γραφείο του στο Δημαρχείο Πύλης όπου συζήτησαν θέματα που αφορούσαν τον χώρο της Τ.Α. ,πέρα από τον εθιμοτυπικό χαρακτήρα της συνάντησης.

Επίσης στο τραπέζι της κουβέντας μεταξύ των δυο Ανδρών αναπτύχθηκαν θέματα που αφορούσα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Πύλης, αλλά και τα εν εξελίξει έργα που έχουν δρομολογηθεί από την Δημοτική Αρχή και ποια είναι μέχρι πορεία τους.

Όπως  τα κύρια ζητήματα μείζονος σημασίας  που αφορούσαν το ΣΧΟΟΑΠ  (Σχέδιο Χωρικής και Οικιστικής Οργάνωσης Ανοικτών Πόλεων) για τις Δημοτικές Ενότητες (Δ.Ε.) Πύλης και Πινδέων, καθώς  για το Υδροηλεκτρικό έργο στον Αχελώο, Φράγμα Μεσοχώρας με την παράλληλη αποκατάσταση των κατοίκων που πλήττονται από το έργο και φυσικά για την σημαντική ανάπτυξη της περιοχής.

 

 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΛΗΣ