24 Φεβ 2024 14:17

Εθιμοτυπική Επίσκεψη είχε ο Δήμαρχος Πύλης Κωνσταντίνος Μαράβας με τον Νέο Διοικητή της ΣΜΥ Τρικάλων Ταξίαρχο Κωνσταντίνο Δαλάκη στο Δημαρχείο

Ο  Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας είχε  εθιμοτυπική επίσκεψη στο γραφείο του στο Δημαρχείο, από τον Νέο Διοικητή της ΣΜΥ Τρικάλων κ. Κωνσταντίνο Δαλάκη την Πέμπτη 8/4/ στις 10.30 επί τη αναλήψει των νέων καθηκόντων στην Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών, με την παρουσία των Αντιδημάρχων Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Άρη Τζάνη και κ. Κων/νου Ζούρτου.

Οι δύο Άνδρες συζήτησαν μέσα σε ένα ζεστό κλίμα θέματα που αφορούσαν τόσο την Τ.Α. όσο και την λειτουργία της ΣΜΥ στα Τρίκαλα εδώ και χρόνια τώρα, και την προσφορά της στην Τοπική Οικονομία.

Ο κ. Μαράβας ενημέρωσε τον κ. Δαλάκη για την γεωγραφική ιδιομορφία του Καλλικρατικού Δήμου Πύλης με την Πεδινή και ορεινή του  διάταξη και κατατάσσεται σε έναν  από τους μεγαλύτερους Δήμους  του Ν. Τρικάλων.

Επίσης ο κ. Δήμαρχος τόνισε  ότι ο Δήμος Πύλης συνεργάζεται τελευταία χρόνια με την ΣΜΥ  όσο αναφορά την χειμερινή διαβίωση των Σπουδαστών της παραπάνω Σχολής (στα Λιβάδια Περτουλίου) για το καλλίτερο αποτέλεσμα, επισημαίνοντας ότι αυτό θα συνεχιστεί και στο μέλλον και θα είμαι στην διάθεσή σας τόσο εγώ όσο και ο Δήμος.

Τέλος αφού, ο κ. Μαράβας ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα του στην Σχολή εισπράττοντας τις ευχαριστίες του κ. Δαλάκη ,  έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΛΗΣ