23 Ιούν 2024 07:11

“Επιτυχημένη η ημερίδα για την επιχειρηματικότητα των ειδικών ομάδων πληθυσμού.”

tn_eommex iΤο περασμένο Σάββατο (13-12-08) πραγματοποιήθηκε η ημερίδα για την «Επιχειρηματικότητα των Ειδικών Ομάδων Πληθυσμού – Η περιφερειακή διάσταση του προγράμματος – Αποτελέσματα & Προοπτική» στην αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου «Πύλη» που διοργάνωσε ο Δήμος Πύλης σε συνεργασία με τον ΕΟΜΜΕΧ.

Φωτογραφικό υλικό εδώ…

Η ενημερωτική εκδήλωση διοργανώθηκε στα πλαίσια υλοποίησης των Επιχειρηματικών Προγραμμάτων για ενίσχυση της νεανικής επιχειρηματικότητας, της γυναικείας επιχειρηματικότητας και της επιχειρηματικότητας ευπαθών ομάδων πληθυσμού.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΕΟΜΜΕΧ Α.Ε. κ. Γιώργος Σουφλιάς απηύθυνε χαιρετισμό και στη σύντομη ομιλία του ανέφερε ότι το θέμα είναι επίκαιρο όσο ποτέ για την μελλοντική πορεία της επιχειρηματικότητας των ειδικών ομάδων πληθυσμού καθώς η επιχειρηματικότητα σήμερα αντιμετωπίζει σε έντονο βαθμό τις ραγδαίες αλλαγές που συντελούνται παγκοσμίως. Επίσης τόνισε ότι ως ΕΟΜΜΕΧ θα εκμεταλλευτούμε στο έπακρο τις ευκαιρίες για το καλό της οικονομίας προωθώντας την επιχειρηματικότητα των ειδικών μονάδων πληθυσμού και σχεδιάζοντας εργαλεία που θα δίνουν στις επιχειρήσεις δυνατότητα περαιτέρω ανάπτυξης.

Χαιρετισμό επίσης απηύθυναν ο Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Κουφογάζος, ο Πρόεδρος της ΛΑΡΚΟ και πρώην Βουλευτής Τρικάλων κ. Θεόδωρος Σκρέκας, ο Πρόεδρος της Εργατικής Εστίας κ. Δημήτρης Τζίφας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και εκπρόσωπος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων κ. Σωτήρης Μαγόπουλος και ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του ΤΕΜΠΜΕ κ. Σωτήρης Χρισταντώνης.

Στη συνέχεια ο Δ/ντής Επιχειρηματικότητας ΕΟΜΜΕΧ κ. Γιώργος Μπόλιας παρουσίασε τα απολογιστικά στοιχεία των προγραμμάτων επιχειρηματικότητας νέων, γυναικών και ατόμων με αναπηρία που ολοκλήρωσε ο οργανισμός.

Ακολούθησε η ομιλία του Δ/ντή Πληροφορικής ΕΟΜΜΕΧ κ. Βασίλη Παπαδόπουλου για τη χρήση της πληροφορικής στη διαρκή βελτίωση της παροχής υπηρεσιών του ΕΟΜΜΕΧ.

Η ημερίδα ολοκληρώθηκε με προβολή ειδικών videos με συνεντεύξεις επιχειρηματιών καθώς και με ελεύθερη συζήτηση με τους συμμετέχοντες επιχειρηματίες.