23 Φεβ 2024 03:19

“Επίσκεψη του Συλλόγου Γονέων Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου Πύλης στη Στέγη Ειδικής Αγωγής”

tn_episkepsh sth segh 2011 (1)Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου  και Νηπιαγωγείου Πύλης ευαισθητοποιημένος όχι μόνο για τα παιδιά του σχολείου αλλά και για τα παιδιά της Στέγης πραγματοποίησε την περασμένη Πέμπτη επίσκεψη για τις Ημέρες του Πάσχα. Έτσι φτάνοντας εκεί ο Γιάννης, η Φωτεινή ο Βασίλης  και τ' άλλα παιδιά μας άνοιξαν με μεγάλη ευγένεια και καλοσύνη την πόρτα δείχνοντας μας ότι και το παραμικρό που κάνει ο κάθε ένας από εμάς για αυτά τα παιδιά είναι μεγάλη χαρά.

Φωτογραφικό υλικό εδώ…

Το  προσωπικό μας υποδέχτηκε σε ένα φιλικό περιβάλλον και μαζί με τα παιδιά μας ξενάγησαν  στη  έκθεση που λειτουργεί με διάφορα διακοσμητικά, μπομπονιέρες γάμων, βαπτίσεων κ.τ.λ. που φτιάχνονται από τα χέρια των παιδιών με πρώτες ύλες που συλλέγονται από τη φύση και υπό την επίβλεψη του ειδικού προσωπικού της Στέγης. Σε κάθε αίθουσα τα παιδιά ήταν εκεί ανάλογα με τις  γνώσεις  τους να μας εξηγήσουν με το δικό τους  τρόπο πως κατασκευάζουν τα διάφορα αντικείμενα.

Τελειώνοντας την ξενάγηση του χώρου συγκεντρωθήκαμε όλοι μαζί στο  σαλόνι  και τους δώσαμε  από ένα δωράκι προσφορά του συλλόγου  και γλυκίσματα τα οποία ήταν προσφορά της κουλουροποιίας Βιολάντα .

Βγήκαν οι αναμνηστικές φωτογραφίες και εκείνα με τη σειρά τους μας ευχαρίστησαν προσφέροντας στην πρόεδρο του Συλλόγου κ. Τζάνη Μαρία  μία χειροποίητη διακοσμητική κορνίζα.

Ευχαριστούμε  την Διευθύντρια κ. Κατερίνα Αθανασίου, το προσωπικό και τα παιδιά και τους ευχόμαστε Καλό Πάσχα και Η Ανάσταση Του Κυρίου μας να φέρει στον κάθε έναν και στην οικογένειά του ότι επιθυμούν.

Επόμενες  δραστηριότητες του Συλλόγου μας είναι η προσφορά πασχαλινών δώρων στα παιδιά του Δημοτικού και  Νηπιαγωγείου στο σχολείο  και την ερχόμενη Παρασκευή περιμένουμε τις Λαζαρίνες  όλου του Δήμου Πύλης στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλης στο Δημαρχείο  για να βραβευτούν τα καλύτερα καλάθια στολισμένα με λουλούδια του αγρού.