20 Ιούν 2024 15:18

Επίσκεψη του Δημάρχου Πύλης στην Τοπική Κοινότητα Μυροφύλλου

Επίσκεψη πραγματοποιήθηκε από τον Δήμαρχο Πύλης, Κωνσταντίνο Μαράβα στην Τοπική Κοινότητα Μυροφύλλου.
Με την παρουσία του ιστορικού Προέδρου της Κοινότητας κ. Ράπτη Γιώργο καθώς και των κ.κ. Τόλια – Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων, Κρούπη – Αντιδημάρχου Οικονομικών, Γιαννοτάκη – Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου, Αναγνώστου – Προέδρου ΔΕΥΑΠ και Αλέκου Ευάγγελου – Δημοτικού Συμβούλου Δ.Ε. Μυροφύλλου επισκέφθηκαν έργα που εκτελούνται στην Δ.Ε. Μυροφύλλου.
Πρώτα και κύρια επισκέφθηκαν επιτόπου στην εκτελούμενη εργολαβία του έργου “Κατασκευή γέφυρας Γκολφαρίου επί του Αχελώου Ποταμού – Β’ Εργολαβία”, με σύμβση που υπογράφηκε από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό.
Ξεκίνησε η κατασκευή της νέας γέφυρας, επί του Αχελώου ποταμού, και επί της οδού που συνδέει το Γκολφάρι Μυροφύλλου με την Εθνική οδό Τρικάλων – Άρτας.
Λύνεται έτσι ένα σημαντικό πρόβλημα που δημιουργήθηκε μετά τις καταστροφικές πλημμύρες του Νοεμβρίου του 2010, όπου και κατέρρευσε η υπάρχουσα γέφυρα λόγω υποσκαφής των βάθρων της.
Οι εργασίες προχωρούν κανονικά και η ολοκλήρωσή της θα γίνει σε σύντομο χρόνο.
Στην συνέχεια επισκέφθηκαν και άλλες δράσεις που γίνονται ή προγραμματίζονται να γίνουν στο Μυρόφυλλο.
Ακολούθως ο Δήμαρχος επισκέφτηκε και τις Τοπικές Κοινότητες Πολυνερίου και Βαλκάνου, όπου συνομίλησε με δημότες, είδε προβλήματα και θα δρομολογήσει λύσεις.

 

[cycloneslider id=”episkepsi-tou-dimarchou-pilis-mirofillo”]