05 Οκτ 2023 05:42

Επίσκεψη του Δημάρχου κ. Κωνσταντίνο Μαράβα στην τ.κ. ΓΑΡΔΙΚΙΟΥ

Την Κυριακή, – 13 του μήνα Αυγούστου -, ο Δήμαρχος Πύλης Κωνσταντίνος Μαράβας, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Χαντζή Σωτήριο, από τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Κωνσταντίνο Ούτρα, τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Γαρδικίου κ. Άρη Αλεξίου, από τα μέλη του ιδιαίτερου Γραφείου του, επισκέφτηκε το Γαρδίκι.
Το Γαρδίκι, που τέτοια εποχή, φορά τα καλά του, υποδέχεται τους απανταχού Γαρδικιώτεςκαι τους φίλους τους και γιορτάζουν την Παναγία και το Καλοκαίρι.
Την ίδια μέρα έγιναν τα εγκαίνια του Ιστορικού και Λαογραφικού Μουσείου Γαρδικίου, από τον Ευεργετικό Σύλλογο «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ» και την Πρόεδρο του Συλλόγου κ. ΤζένηΣγούρου – Θανασούλα.
Ένα όμορφο χώρο που δείχνει την ιστορία του Γαρδικίου στο διάβα του χρόνου και αποτελεί στολίδι και κύτταρο πολιτισμού για τις νεώτερες γενιές.
Ο Δήμαρχος Πύλης τόνισε την αναγκαιότητα όλοι να είναι όλοι οι Γαρδικιώτες ενωμένοι, σαν μια γροθιά, για να βαδίσουν στα βήματα των προγόνων τους, να προχωρήσουν μπροστά σε πείσμα των καιρών.
Η Πρόεδρος του Συλλόγου είπε ότι «… όταν η αγάπη για την παράδοση και τον τόπο είναι αληθινή τότε ξεπερνά τα μεγαλύτερα εμπόδια και κάνει θαύματα…».
Παρόντες ήταν πλήθος κόσμου, ντόπιοι και επισκέπτες, τοπικοί παράγοντες, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Βουλευτές και υποψήφιοι Βουλευτές.

 

 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΛΗΣ