24 Ιούν 2024 03:16

  Επίσημη πρώτη για το Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου

Άνοιξε τις Πύλες του το Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου σήμερα Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015 για την σεζόν 2015-2016.

Ο Δήμος Πύλης στον οποίο ανήκει το Χ.Κ. και ο οποίος έχει την αρμοδιότητα της λειτουργίας με την συμβολή του εξειδικευμένου προσωπικού έκανε όλες τις εργασίες συντήρησης και προετοιμασίες εγκαίρως. Επίσης παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία προχώρησε στην τοποθέτηση νέου εγκεϕάλου (πλακέτας), στο τελεϕερίκ του Χ.Κ. , ένα πρόβλημα που εκκρεμούσε τα τελευταία χρόνια. Παρά την έως τώρα αχιονία  το Χ.Κ. Περτουλίου είναι ένας θαυμάσιος χειμερινός προορισμός, που οι επισκέπτες το τιμούν κάθε χρόνο κατά χιλιάδες.

Μια απίστευτη βόλτα με το τελεϕερίκ ανάμεσα στα πανέμορϕα έλατα και ένας καϕές, ένα ζεστό ρόϕημα, ή ένα ποτό στο μεγάλο Σαλέ της βάσης ή στο κουκλίστικο μικρό σαλέ της  κορυϕής του Χ.Κ. Περτουλίου θα μαγέψουν τον επισκέπτη.

Επίσης μια βόλτα με άλογο, ποδήλατο, ή (Γουρούνα) στα καταπράσινα λιβάδια, του Περτουλίου θα μείνει αξέχαστη σε μικρούς και σε μεγάλους.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου το ποιο εύκολο προσεγγίσιμο Κέντρο στην Ελλάδα, καθώς ο δρόμος πρόσβασης είναι καλοσυντηρημένος, ϕαρδύς, ασϕαλής και πάντα καθαρός από χιόνια ή πάγο.

Καλούμε  λοιπόν όλους και όλες να επισκεϕθούν το Χ.Κ. και ελπίζουμε τις αμέσως επόμενες ημέρες, την αναμενόμενη αλλαγή του καιρού να χιονίσει.

Τότε τα μηχανήματα του Δήμου θα ‘’στρώσουν’’ τις πίστες του Χ.Κ. και οι μικροί και μεγάλοι σκιέρ θα απολαύσουν τις καταβάσεις τους σε σκι, σνόουμπορντ ή έλκηθρο.

Για όλα τα παραπάνω αλλά και για πολλά άλλα  σας περιμένουμε στο Χ.Κ.Περτουλίου και σας ευχόμαστε καλές γιορτές.