06 Δεκ 2023 09:13

“Επέστρεψε από την ημερήσια εκδρομή του ο Σύλλογος Γυναικών Αγίου Βησσαρίωνα”

tn_ekdromi albaniaΟ Σύλλογος Γυναικών Αγίου Βησσαρίωνα “ΤΟ ΔΟΥΣΙΚΟ” διοργάνωσε ημερήσια εκδρομή λίγο πιο έξω από την Ελλάδα μας, στη γειτονική Αλβανία. Ξεκινήσαμε διστακτικά τις εγγραφές και χωρίς να περάσουν οι μέρες καταφέραμε να συμπληρώσουμε δυο λεωφορεία.
Με πρώτη επιβίβαση το χωριό μας και ενδιάμεσες στάσεις στα υπόλοιπα χωριά του Δήμου μας πήραμε το δρόμο για τον προορισμό μας.
Στάση έξω από τα Ιωάννινα για τον καφέ μας και στη συνέχεια με το Κotoulas Tours και τους ξεναγούς μας περιηγηθήκαμε με τη σειρά τα χωριά: Βουλιαράτες – εκεί είδαμε το Ελληνικό νεκροταφείο – Δερβιτσάνη στάση για ξενάγηση σε μια πολύ παλιά εκκλησία – Αργυρόκαστρο όπου εκεί ανεβήκαμε το πλακόστρωτο δρόμακι του κάστρου με “οδηγό” τους ξεναγούς μας να μας λένε την ιστορία του κάστρου της Αργυρώς στη συνέχεια πήγαμε για το μεσημεριανό μας φαγητό.
Σ' ένα υπέροχο εστιατόριο φάγαμε, ξεκουραστήκαμε και χορέψαμε περνώντας έτσι μια ξένοιαστη Κυριακή. Πήραμε το δρόμο της επιστροφής για τον απογευματινό μας καφέ στους Αγίους Σαράντα και με φόντο τη δική μας Κέρκυρα και τη γαλήνεια θάλασσα, είδαμε το ηλιοβασίλεμα να φεύγει με τα πιο γλυκά του χρώματα.
Ο Σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει τόσο το τουριστικό γραφείο του κ. Κωτούλα Νίκου όσο και τους φίλους μας συνεπιβάτες.