23 Μάι 2024 05:36

“Εορτασμός των Θεοφανείων, κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας και βραβεύσεις σπουδαστών στην Πύλη”

tn_koph basilopitas 2012 iΜε λαμπρότητα γιορτάστηκαν τα Θεοφάνεια στην Πύλη στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου. Ο αγιασμός των υδάτων πραγματοποιήθηκε εντός του ναού λόγω των κακών καιρικών συνθηκών.

Ακολούθησε η κοπή της πίτας στο Δημαρχείο της Πύλης και εν συνεχεία βραβεύτηκαν 58 επιτυχόντες απόφοιτοι μαθητές στα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ της χώρας.
 
Φωτογραφικό υλικό εδώ…

Κληρώθηκαν 2 lap top προσφορά του Δήμου και δόθηκαν σε 3 τυχερούς σπουδαστές 3 βιβλιάρια των 50 προσφορά της Εθνικής Τράπεζας.

Το φλουρί στην πίτα αντιστοιχούσε σε 100 προσφορά του Δήμου Πύλης.

Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους ο πρωτοπρεσβύτερος π. Λάζαρος Σταυραντώνης, ο Δήμαρχος Πύλης Κων/νος Κουφογάζος, ο βουλευτής Χρήστος Μαγκούφης, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Γεώργιος Παναγιώτου,  οι Αντιδήμαρχοι Ιωάννης Κουτσονάσιος, Ιωάννης Σουφλιάς, Ηλίας Λαμπρογεώργος, Βάιος Πάλλας, Νικόλαος Τόλιας, Αθανάσιος Πλαβός, δημοτικοί σύμβουλοι Πύλης, ο π. βουλευτής Θεόδωρος Σκρέκας,  ο αν. τομεάρχης  προστασίας του πολίτη της Ν.Δ. Ηλίας Βλαχογιάννης, ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Πύλης Κων/νος Βοϊτσίδης, ο διευθυντής β΄θμιας εκπαίδευσης Θεόδωρος Τσέλιος, διευθυντές των σχολείων της Πύλης,  οι διοικητές του αστυνομικού και πυροσβεστικού τμήματος Πύλης, πρόεδροι Τ.Κ. και πολιτιστικών συλλόγων και πλήθος κόσμου.