15 Απρ 2024 05:52

«Εορτασμός 25ης Μαρτίου στην Πύλη»

Με απόλυτη επιτυχία, με μεγαλοπρέπεια, με πλήθος κόσμου άρχισε και τελείωσε η παρέλαση στην έδρα του Δήμου Πύλης στην Πύλη.

Με αίσθημα πατριωτισμού, με καλοκαιρινή μέρα, συμμετείχαν οι Σχολικές μονάδες του Δήμου μας, με το σύνολο της μαθητιώσας νεολαίας και τους εκπαιδευτικούς τους.

Το Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό Σχολείο, το Γυμνάσιο, το Λύκειο και το ΕΠΑΛ.

Με τμήματα μαθητών ντυμένα με παραδοσιακές στολές, με μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Πύλης να κλείνουν την παρέλαση.

Έγινε η επιμνημόσυνη δέηση από τον πατέρα Δημήτριο Κατσαρό και η κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων από τον Δήμαρχο Πύλης κ. Κωνσταντίνο Μαράβα, από τον Βουλευτή Τρικάλων κ. Σιμορέλη Χρήστο – εκπρόσωπο της Κυβέρνησης, από τον Βουλευτή Τρικάλων κ. Κων/νο Σκρέκα, από τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Κωνσταντίνο Μπάρδα, από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλης, κ. Χρήστο Νάκο, από την Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Πύλης κ. Μαρίνα Πανάγου, από το Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Πύλης, κ. Χρήστο Παπαδογιάννη, Αστυνόμο Β΄, από τον Αναπληρωτή Προϊστάμενο Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πύλης, κ. Καραχάλιο Γεώργιο Πυρονόμο, από τον Αντιδήμαρχο Πύλης ως εκπροσώπου Εθνικής Αντίστασης, κ. Άρη Τζάνη, από τον εκπρόσωπο Κ.Α.Π.Η Πύλης, κ. Μπαμπανάρα Ιωάννη, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πύλης, από τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Πύλης, κ. Κωνσταντίνο Βοϊτσίδη, από μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Πύλης, από μαθητές του Γυμνασίου Πύλης, από μαθητές του Λυκείου Πύλης, από μαθητές του ΕΠΑΛ Πύλης.

Στην συνέχεια έγινε η παρέλαση μπροστά στον κεντρικό δρόμο της Πύλης, παρουσία των Φορέων και πλήθους κόσμου.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΛΗΣ