23 Ιούλ 2024 03:04

“Εντυπωσιακό φινάλε των παραστάσεων του θεατρικού εργαστηρίου του Δήμου Πύλης”

tn_theatriko ergastiri pili iiΕντυπωσιακό φινάλε των παραστάσεων του θεατρικού εργαστηρίου Πύλης για την καλοκαιρινή σεζόν δόθηκε την Παρασκευή 15 Ιουνίου στην πλατεία Δημαρχείου της Πύλης.

Στην Πύλη ήταν η τρίτη προγραμματισμένη  παράσταση αφού είχαν δοθεί δυο επιτυχημένες παραστάσεις το προηγούμενο διάστημα, μια στο Παλαιομονάστηρο και μια στην Φήκη.

Έτσι, τα παιδιά του πρώτου τμήματος έδωσαν την παράσταση: «Το εργαστήρι χρωμάτων», ενώ τα παιδιά του δεύτερου τμήματος :«Τα παιδιά αυτοσχεδιάζουν».
 
Φωτογραφικό υλικό εδώ…

Οι μαθητές καταχειροκροτήθηκαν αφού από την πρώτη στιγμή φάνηκε η άψογη προετοιμασία από την υπεύθυνη του θεατρικού εργαστηρίου, ηθοποιό Σία Φαράκη. 

Στο πρώτο τμήμα συμμετείχαν οι μαθητές:</p>

Βλάχου Αναστασία, Βοΐτσίδη Μαρία, Γκεόργκι Γεωργία, Ζαρίδα Γωγώ, Ζαρίδα Λία, Θάνου Αριστέα, Θάνου Δήμητρα, Καραδήμας Άγγελος, Μαγκούτης Χρήστος, Μπαλάς Αχιλλέας, Τζάνη Σοφία, Πανάγου Βασιλική, Σκυλοδήμου Μαρία, Σουφλιά Ελισάβετ, Σουφλιά Θεοδοσία, Τσόλα Σωτηρία.

Στο δεύτερο τμήμα συμμετείχαν οι μαθητές:

Βρατσίστα Άννα, Βρατσίστα Ειρήνη,  Δημοφίλου Μαριλίζα, Δημοφίλου Εβιάνα, Ζαρίδα Ραφαέλλα, Καρακίτσιος Γιώργος, Καρακίτσιος Χριστόφορος, Κουβέλη Άννα, Κωτούλα Κων/να, Μάντζιος Βασίλης,  Μπαλά Χριστίνα, Μπρουσιάκη Γιάννα, Παπακωνσταντίνου Κωνσταντίνος, Παπασπύρου Γεωργία, Περγαντή Βίβιαν, Περγαντή Εύα, Ραμνιώτη Φωτεινή, Ρομπιέ Κατερίνα, Τασιά Φανή, Τζάνη Βένια, Τσόλας Γιώργος.

Την παράσταση τίμησαν με τη παρουσία τους ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Κουφογάζος, ο Βουλευτής της ΝΔ Ηλίας Βλαχογιάννης, οι Αντιδήμαρχοι Πύλης Γιάννης Κουτσονάσιος, Γιάννης Σουφλιάς, Νίκος Τόλιας, ο πρόεδρος του ΟΚΠΑΔ Βασίλης Μπαλλάς, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Κώστας Μπουζιώκας, ο δημοτικός σύμβουλος Πύλης Θανάσης Κωστάκης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Τρικκαίων Κώστας Ψύχος και Ηλίας Παπανικολάου, ο πρόεδρος Τ.Κ. Πύλης Θεόδωρος Κόφφας, ο Διευθυντής του δημοτικού σχολείου Πύλης Χρήστος Τεντολούρης, η πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων δημοτικού σχολείου Πύλης Μαρία Τζάνη, πρόεδροι πολιτιστικών συλλόγων και πλήθος κόσμου που έδωσε τα εύσημα στα παιδιά.

Η υπεύθυνη του θεατρικού εργαστηρίου Σία Φαράκη ευχαρίστησε για την άψογη συνεργασία και για τη βοήθεια της πρώτης χρονιάς λειτουργίας του θεατρικού εργαστηρίου τη δημοτική αρχή Πύλης, την περιφερειακή ενότητα Τρικάλων, την πρόεδρο Έφη Καλέτση και το Δ.Σ. του συλλόγου γυναικών Παλαιομοναστήρου. Ευχήθηκε καλό καλοκαίρι σε όλους και καλή αντάμωση το Σεπτέμβριο με την έναρξη και πάλι του θεατρικού εργαστηρίου!!!