Ενθουσίασε η Θεατρική Ομάδα του Περιφερειακό Θέατρο Καρδίτσας το κοινό της Πύλης. Με την Κωμωδία του Δημήτρη Ρήτα «ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ»

Άφθονο γέλιο πρόσφερε η Θεατρική Ομάδα του Περιφερειακού Θεάτρου Καρδίτσας στο θεατρόφιλο κοινό της Πύλης, ανεβάζοντας την Κωμωδία του Δημήτρη Ρήτα «Του Χωριού το Κοινοβούλιο».

Η παραπάνω θεατρική παράσταση παρουσιάστηκε την Παρασκευή 18 Αυγούστου στις 21.00 στην πλατεία της Πύλης όπου πολύς  κόσμος κατέκλυσε τον χώρο, περνώντας δυο ώρες ευχάριστα με τις πετυχημένες ατάκες των ηθοποιών του έργου που άγγιζαν το επίπεδο  του σατιρικού   Αριστοφανικού  λόγου.

Την ευθύνη της Σκηνοθεσίας είχε ο συγγραφέας Δημήτρης  Ρήτας , τα σκηνικά ήταν  της Πιπίνας  Μπατζιάκα, με την μουσική του Χρήστου Νικολόπουλου.

Η εκδήλωση οργανώθηκε από τον Δήμο Πύλης και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πύλης στο πλαίσιο των προγραμματισμένων Πολιτιστικών εκδηλώσεων «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017»

Χαιρετισμό έκανε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Δημήτριος Πανάγος και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Κων/νος Μπαλατσούκας, ενώ δυο λόγια απηύθυνε και ο κ. Δημήτρης Ρήτας.

Παρευρέθηκαν εκτός από τους προαναφερόμενους  η Πρόεδρος της Τ.Κ. Πύλης κ. Μαρίνα Πανάγου, ο Αντιδήμαρχος κ. Άρης Τζάνης, οι  δημοτικοί  Σύμβουλοι  κ. Κων/νος Κρούπης, κ. Αθανάσιος Κωστάκης, ο Πρόεδρος του Ε.Σ. Πύλης κ. Κων/νος Βοιτσίδης.