24 Φεβ 2024 13:49

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Τμήμα Ιατρικής διοργανώνει ενημερωτική διαδικτυακή εκδήλωση για το κοινό την Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 18:00. Σκοπός είναι η ενημέρωση του κοινού για τα μέτρα προστασίας και θεραπείας έναντι της πανδημίας Covid-19, καθώς και για την ασφάλεια και τον καθοριστικό ρόλο του εμβολιασμού ώστε να επιτύχουμε επαρκές επίπεδο ανοσίας που θα μας βοηθήσει να επανέλθουμε γρήγορα στην κανονική μας ζωή. Στην εκδήλωση αυτή θα συμμετέχουν μέλη ΔΕΠ του Τμήματος Ιατρικής, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να διαφωτίσουν το κοινό απαντώντας σε ερωτήσεις, σχετικές με τα θέματα αυτά. Για το λόγο αυτό θα μπορεί οποιοσδήποτε παρακολουθεί την εκδήλωση να υποβάλει το ερώτημά του.

Η είσοδος στην διαδικτυακή εκδήλωση, η οποία θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω του YouTube, μπορεί να γίνει από τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.youtube.com/channel/UCmAPDJxP4DSg7Ze6do8qH4A

Θα μπορούν οι συμμετέχοντες να κάνουν ερωτήσεις στους ειδικούς, από το chat της ζωντανής μετάδοσης. Σας παρακαλούμε να μεριμνήσετε ώστε το μήνυμα αυτό να φθάσει σε όλους τους πολίτες της περιοχής σας.

Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε τυχόν διευκρίνηση.

 

 

Με εκτίμηση,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Του Τμήματος Ιατρικής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Καθ. Αθανάσιος Γιαννούκας